Jag är hemma från Fuerteventura. Vi landade sent igår kväll och möttes av minusgrader och ett vintrigt Stockholm. Veckan har gått rakt in i själen. Intryck och upplevelser som lagras i minnesbanken. Så tacksam för Sue, Ingrid, Hanna och Sara som tillsammans med mig bildar Team She Rides powered by Scott .

Under veckan så blev det också officiellt att jag efter mer än ett decennium tillsammans med Nike, byter partner till REEBOK. Reebok stöttar mig och alla mina äventyr och jag ser så framemot vår resa framåt. Bara Reeboks “Be More Human” gör mig lycklig

Jag är oerhört tacksam för alla år med Nike och resan har varit oförglömlig och jag kommer alltid hålla alla minnen vi har tillsammans nära hjärtat och älskar mina gamla teammates till evigheten, men ser enormt framemot att utvecklas vidare och få stöd och stöttning i alla äventyr som ligger framför mig. TACK från hela mitt hjärta för det som varit och för det som är framför oss.

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *