Jag och Joanna  delar varje fredag med oss av vår träningsvecka. Jag nappade på hennes ide i ett av våra podavsnitt .  Ni är många som vill att jag delar med mig av min egen träning mer, så det är dags att jag gör det, helt enkelt. Här kommer det.

VECKANS PASS:

Lördag: Spinningpass (jag instruerade) + 1 h cykel inomhus.
Söndag: 3 h distans ute
Måndag: SHAPE (funktionell klass jag instruerade)
Tisdag: Löpning
Onsdag: PASS 1: Styrketräning PASS 2: Spurt och igångdrag
Torsdag: Löpning (skulle varit ett pass till men fick flytta det till söndagen – så dubbla pass på söndag).
Fredag: VO2MAX

Lördag och söndag: 2 pass. VO2MAX fm och sedan annat på em. Se nedan.

VECKANS HELGTRÄNING: 

Mattias har planerat in fokus på VO2MAX innan lägret i värmen nästa vecka. Denna veckan har haft och har fokus på VO2max, löpning är kort och lätt och sedan är det prioritet på  jättehård 30-15 och 40-20 på cykel. Nästa vecka är det läger med mycket timmar. Ett typiskt pass denna veckan och helgen är 3×9 min med 30 sekundare vila 15 emellan.

VECKANS TRÄNINGSKOMPIS:

Har bara haft sällskap på klasserna jag instruerat och jag älskar varenda en av alla mina deltagare, så det får bli dem.

VECKANS BÄSTA TRÄNING:

Passet idag. Fick extra vila i och med att torsdagens andra pass fick flyttas pga att jag satt i möte med Stockholms Cykelförbund. Så starka pigga ben idag.

VECKANS TRÄNINGSLÅT:
Stay with me – PRYDA

VECKANS MOTGÅNG:
Söndagens distanspass i minusgrader och hög luftfuktighet. Frös så jag skrek när fingrarna tinade.

VECKANS HELL YEAH:
Mera vikt på knäböjen i onsdags och mycket effekt i benen idag.

VECKANS REFLEKTION:
Att jag inte gillar när det inte blir som jag tänkt även om livet ibland händer.

VECKANS HELGTRÄNING: 

Mattias har planerat in fokus på VO2MAX innan lägret i värmen nästa vecka. Denna veckan har haft och har fokus på VO2max, löpning är kort och lätt och sedan är det prioritet på  jättehård 30-15 och 40-20 på cykel. Nästa vecka är det läger med mycket timmar. Ett typiskt pass denna veckan och helgen är 3×9 min med 30 sekundare vila 15 emellan.

VECKANS EXTRA:
Nästa vecka drar jag på träningsläger och sen berättar jag världens grej!

1 Comment

  1. claratoll 27 januari, 2018at18:34

    Kul lista! Vad är VO2max? För mig är det ett konditionstest som man absolut inte testar mer än en gång i månaden så måste vara något annat ;)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *