Ok… då hände det igen… andra gången på 3 veckor hamnar jag på akuten efter en löptur. Alltså.. när tusan ska jag få lite tur & lycka liksom…

Pappas & mammas golden hane med det svårstavade namnet Yitzach jagade upp ett bo med jordgetingar, som sedan bestämde sig för att fullständigt anfalla mig. Jag är allergisk mot insektsbett, så efter att ha vrålsprungit i 5 min med “yellowjackets” jagande efter mig, stoppade jag i mig lite antihistaminer.

Tog mig en löptur (ok… lite genomtänkt) men i lugnt lunk a 4’50/km och vips så såg jag ut som en svullengris med klumpfot. AKUT in till akuten och blev ipropad allt möjligt.


Så slutsats:

Getingar e ett jävla förbannat otyg

andra gången på akuten efter  en löptur… borde jag ana en “trend”?


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center