… To be an instrument of peace

I ask for faith

And the power to believe

That its in giving I receive

I höstas, snart ett år sedan var jag i New York och gjorde en jobbgrej, passade på att gå och ta en klass för fantastiska och inspirerande instruktör Patricia Moreno. Att gå på en klass för henne är omtumlande och så typiskt “osvenskt” och så udnerbart frigörande och inspirerande. Så svårt att beskriva… kolla här.

I alla fall, texten ovan är från några av hennes affirmationer… som vi alla borde ta till oss, intil hjärtat.

Jag har haft några få ynkliga dagar utan klasser… och saknar det. Saknar redan att instruera och inspireras av alla er otroliga och grymma deltagare. Körde mina två klasser på Nybroplan idag och vet i tusan hur jag ska kunna hålla mig drygt en vecka till inna jag får instruera igen. Nåja, får trösta mig med att ni finns kvar och att jag behöver vila (dock med löparskorna, som idag rastades på Bosön). Busarna var med och Rambo lyckades fläcka ner sin mage på blåbärsrisen… haha.

IMG_0297

Imorgon tar vi en kort tur ner till vackra Österlen… där jag växt upp och hälsar på mamma & pappa.

9dac8b9397ee28eaf7613c608cfeb927

ek_hav_1921

Massa kramar & hoppas vi ses i nästa vecka på klasserna (kommer blogga som tusan under veckan.. med all sannolikhet).

/J


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center