Today I pray…

… To be an instrument of peace

I ask for faith

And the power to believe

That its in giving I receive

I höstas, snart ett år sedan var jag i New York och gjorde en jobbgrej, passade på att gå och ta en klass för fantastiska och inspirerande instruktör Patricia Moreno. Att gå på en klass för henne är omtumlande och så typiskt “osvenskt” och så udnerbart frigörande och inspirerande. Så svårt att beskriva… kolla här.

I alla fall, texten ovan är från några av hennes affirmationer… som vi alla borde ta till oss, intil hjärtat.

Jag har haft några få ynkliga dagar utan klasser… och saknar det. Saknar redan att instruera och inspireras av alla er otroliga och grymma deltagare. Körde mina två klasser på Nybroplan idag och vet i tusan hur jag ska kunna hålla mig drygt en vecka till inna jag får instruera igen. Nåja, får trösta mig med att ni finns kvar och att jag behöver vila (dock med löparskorna, som idag rastades på Bosön). Busarna var med och Rambo lyckades fläcka ner sin mage på blåbärsrisen… haha.

IMG_0297

Imorgon tar vi en kort tur ner till vackra Österlen… där jag växt upp och hälsar på mamma & pappa.

9dac8b9397ee28eaf7613c608cfeb927

ek_hav_1921

Massa kramar & hoppas vi ses i nästa vecka på klasserna (kommer blogga som tusan under veckan.. med all sannolikhet).

/J

3 Comments

 1. Mixan 22 juli, 2009at07:40

  Vad fint…jag gick in på hennes blogg häromdagen när mannen berättade om henne. Hon verkar helt underbar och jag blev så taggad på att prova hennes intensati grej, det är exakt vad som talar till mitt hjärta och själ! Så har du varit på hennes klass! Måste berätta mer när vi ses…
  Love j

 2. Sofia 22 juli, 2009at09:30

  Jag var också med, på ett litet hörn iaf ;) flaxade mest med armarna åt alla håll. Hade iaf lättare att ta åt mig av hennes affirmationer, som jag tror vi alla kan ha nytta och glädje åt här i livet.
  Vi lever ju bara en gång, nu ser vi till att göra det bästa av skiten!
  P & K

 3. Pingback:its in giving I receive « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *