Jag träffade Tove första gången för drygt ett år sedan, vi tränade tillsammans för att hon gemensamt med ett annat gäng underbara tjejer skulle springa We Own the Night i Milano.

Tove förlorade sin syster i cancer för några år sedan och nu gör hon tillsammans med sin vän ett grymt initiativ för att försöka göra skillnad.

Tillsammans ligger de bakom Vem springer DU för?“. 5 km för att göra en skillnad. Jag är där och försöker bidra med vad jag kan.

VAD OCH VARFÖR?

Den 19:e juli springer vi Sandhamn runt, ett lopp på 5 km, till förmån för Cancerfonden. Vi gör det för att belysa kampen mot cancer och för att skapa en behövd gemenskap kring något som för många förknippas med rädsla, ilska och sorg. Vi vill visa vilka vi saknar, tänker på och stödjer genom att springa ett lopp som vi delar med dem. Vi kallar det för – “Vem springer Du för?”

VILKA ÄR Tove och Victoria?

Barndomsvänner och initiativtagare till ”Vem springer Du för?”. Toves syster Cilla gick bort i cancer för drygt tre år sedan. Victorias mamma Ankie kämpar i dagsläget mot svår cancer.

Vi vet att som anhörig kan du inte påverka sjukdomsförloppet, men du kan alltid göra något. Det här är vårt sätt. Vår förhoppning är att vänner, vänners vänner och alla som vill, är med och bidrar till en sommardag att minnas.

Du anmäler dig här.

[insert]

[/insert]

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *