4 Comments

 1. Amira 2 juli, 2014at21:50

  JAAAAaaaaa!!!! :-))) Jag vill hoppa upp och hänga i taklampan, ge surgrannen en smällkyss och rama in ögonblicket då jag och den galet snygga kepan gör entré för omvärlden!:-D Johnny jag hyllar dina magiska fingrar:-) Jessica Clarén, STORT TACK!<3 I will were it with pride!<3 :-)

 2. Johan A (@spindelbenen) 2 juli, 2014at22:06

  Det känns ju rätt stort att jag satt bredvid Jonny när han drog vinnaren! Inte för att jag förtjänar en keps men jag VAR DÄR när det hände.

 3. Användarens profilbild jessica 2 juli, 2014at22:07

  Eller hur Johan! Och ännu större att jag nuuu vet att det är du som är spindelbenen! Att du inte sa det!

 4. Amira 2 juli, 2014at22:13

  Johan A, jag har misstänkt det länge men nu är det bevisat ..spindelben bringar tur!:-)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *