Det myllrar av oss – överallt i skogarna. Vi delar stigen med ryttare, fotgängare, svampplockare. Vi ropar hej hej och saktar av för att visa hänsyn och att ute i naturen är vi alla välkomna så länge vi respekterar den och alla dem oss som vistas i den djur, människor och andra väsen. Där bland förtrollande ringlande stigar, inramade i skira lövverk ekar förtjusande kvitter blandat med glädjerop och det är solklart att blåslagna ben är sommarens nyaste solbränna.

Hela vår community från norr till söder har önskat clinics och ingenting är roligare än att få fler till att utvecklas och njuta mer av tid på stig. Så sagt och gjort börjar vi hålla kurser genom landet och först ut är Stockholm. Vi startar med nynbörjar- och fortsättningskurs den 23 och 22 augusti.

Vi vill alltså bjuda in dig till en oförglömlig och härlig dag med extra mycket fokus på att utveckla DIG på cykeln. Vi kommer varva teknikträning som gör cyklingen på stig både roligare och säkrare med tips och utmaningar i lagom takt för att du ska känna dig trygg och säker. Vi utnyttjar det bästa vi har i vår verktygslåda och lovar att varva matnyttiga skills med skratt.
Helt enkelt ett perfekt upplägg för dig som gillar att utvecklas och vill få ut lite till av av att cykla i skogen.

MTB Nybörjarkurs 23 augusti – Sthlm Hellasgården

Vi börjar dagen med att ge dig riktigt bra övningar med tips, trix och skratt från magen för att du ska bli ännu bättre på att hantera din cykel. Vi avslutar dagen efter att ha laddat med energi och lite paus med teoretiska moment och föreläsning med mera tips om hur du hanterar allt från punka till att få bråkande växlar att funka.

MTB fortsättningskurs 22 augusti – Sthlm Hellasgården

Ett perfekt upplägg för dig som vill ta nästa steg och utvecklas vidare.
Är du helt nybörjare så hänvisar vi till kursen den 23:e augusti.

Vi börjar dagen med att ge dig riktigt bra övningar med tips, trix och skratt från magen för att du ska bli ännu bättre på att hantera din cykel. Vi avslutar dagen efter att ha laddat med energi och lite paus med teoretiska moment och föreläsning med mera tips om hur du hanterar mekaniska bekymmer.

Mer info och anmälan:

Mer information mailas ut efter din anmälan och närmare kursstart. Du kommer träffa en handfull härliga ledare som alla brinner för att just hjälp andra utvecklas.

Lunch ingår – maila gärna ev allergier direkt vid anmälan.

OBS begränsat antal – först till kvarn.

För att bekräfta anmälan maila till:
jessica@sherides.se

Och betala via swish 1234542130:
She Rides CK-medlem: 995:-
Ej CK-medlem 1295:- (du kan bli CK-medlem och ta del av priset ovan – maila jessica@sherides.se så hjälper vi dig)

Skriv emailadress i meddelande och om du får plats namn och mobilnummer.

VARMT välkommen!

2 Comments

  1. Maria 26 juli, 2020at20:07

    Vad innebär det att vara ck medlem?

  2. Användarens profilbild jessica 26 juli, 2020at20:23

    Hej Maria!

    Som CK-medlem är man medlem i She Rides CK. Dvs föreningen She Rides Cykelklubb som är ansluten till Riksidrottsförbundet. Du hittar allt inne på sherides.se :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *