Vinn mina favorittights

Bättre sent än aldrig – trumvirvel – GRATTIS Alex (alexochcarin) du vann BH:n från Nike – skicka din adress till mig så kommer den på posten!

Och jag känner att vi kan inte avsluta en tävling och inte påbörja en ny. Jag har ett par av mina favoriter när det kommer till löpartights, Epic Lux Tights, i storlek medium att tävla ut.De sitter som en smäck och är i sådant där fantastiskt material att man blir helt lyrisk.

Du tävlar genom att droppa en kommentar som gör mig på magiskt glatt humör!

 

 

[insert]
epic-lux-tight-1
[/insert]

45 Comments

 1. Kristina 11 november, 2014at10:41

  Åh snygga tights som sitter som ett smäck! Precis vad jag önskar mig! I dessa ska jag yoga, spinna, och köra hårt. :)

 2. Magdalena Stagreus 11 november, 2014at10:46

  Hej Jessica. Vi träffades på BBC förra året. Fram till dess hatade jag verkligen att cykla men bestämde mig för att testa din spinningklass den dagen. Tänkte att om det är någon som kan omvända mig så är det du! Och det var jättekul, så kul att jag köpte mig en hybrid att motionscykla på senare samma år. Nya vyer har öppnats! Fortsätt vara den inspirerande instruktör du Är! Kram

 3. Anna . P 11 november, 2014at11:06

  Schysst tävling på en schysst tisdag!
  Klart jag vill ge mig själv möjligheten att vinna ett par snygga träningstajts. Skulle ju dessutom vara perfekt nu när jag äntligen tagit tag i mitt joggande. Nu blir det jogg till/från jobbet minst en gång/v, övriga dagar blir det cykel.
  Hoppas du får en lika grym tisdag som jag har! :-D

 4. madelein bremer 11 november, 2014at11:19

  Hockus, pockus, filliockus, sim sallabim….★♥:-)

 5. Eva Oskarsson 11 november, 2014at11:25

  Fantastiskt läckra! Skulle passa mig lika perfekt som de passar dig Jessica – du inspirerar mig på många sätt! Har aldrig träffat dig & kan verkligen tänka mig att du skulle smitta med din sköna karisma om jag fick tillfälle möta dig på träning! Du kan verkligen sprida glädje :)

 6. millal73 11 november, 2014at12:34

  Jag älskar tights! Önskar och hoppas att jag får möjlighet att delta på någon av dina klasser nångång, du verkar vara en så genuint härlig och ärlig person!

 7. lova 11 november, 2014at12:38

  Tack för den alltid lugna och peppande känslan jag får av att gå in här. Som att glänta på dörren till något som får luften ner i lungorna och hjärtat att slå lite saktare. TACK.

 8. Cissi 11 november, 2014at12:41

  För en tid sedan när jag skulle gå på ett spinningpass insåg jag i omklädningsrummet att jag glömt mina träningsbyxor. Istället för att deppa ihop och åka hem gick upp och lånade ett par grå mjukisbyxor i kvarglömdakläderlådan. Det blev ett otroligt svettigt pass i mjukisbyxorna men jag fick i alla fall träna! Hoppas då på ett par nya tajts som är så snygga att jag inte kan glömma dem :)

 9. Christina 11 november, 2014at12:52

  Snygga naglar! Underbar idé att tävla om träningskläder. Vill gärna ha snygga och bra, men det är ju lite dyrt att uppdatera träningsgarderoben. Tack!
  Christina

 10. Carolin 11 november, 2014at13:02

  Jag känner inte dig så jag vet inte vad som gör dig på magiskt glatt humör. Men jag vet en sak, att du genom din blogg är en av dem som fick mig att tro på mig själv och komma igång med min träning på riktigt. Jag tränar inför en svensk klassiker 2015 och varenda träningspass gör MIG på magiskt bra humör för jag vet att Jag kan klara det!

 11. Elin 11 november, 2014at13:05

  Har alltid hatat mina lår, som är stora och kraftiga. På senare år har jag insett att jag får leva med dem, men på sistone har jag börjat att uppskatta dem för jag har sjukt starka ben med massor av muskler! Sen har jag läst många av dina inlägg och tycker idag att jag duger precis som jag är! Så ett par snygga tights vill jag ha för att visa upp mina ben!

 12. Hanna 11 november, 2014at13:08

  En kollega gick förbi mig och droppade att han blir så glad när han ser mig. En ärlig och spontan kommentar som gick rakt in i mitt hjärta. Jag blev otroligt glad och stolt. Stolt över att jag faktiskt vågar vara den jag är. Med detta sagt skickar jag vidare till dig. Jag kan gå in och läsa vissa saker du skrivit flera gånger. Du har en förmåga att sätta ord på känslor och funderingar som borde vara så självklara men kan vara så svåra. Jag har kommit en bit på väg, tack. Tightsen ja gärna, med dem på kanske någon droppar att jag har snygga ben.

 13. Tina 11 november, 2014at13:09

  Man kan ALDRIG ha för mycket träningskläder! Dessa ser inte så dumma ut om jag ska va ärlig.
  Hoppas på en chans att vinna dem för att liva upp den annars väldigt enkla och tråkiga garderob :)
  Vill även passa på att tacka dig för att ha väckt min träningsglädje den sommaren i Turkiet då du och Pernilla hade träningsvecka!

 14. Linda Assarsson 11 november, 2014at13:19

  Sedan jag börjat följa din blogg har jag tagit beslutet att ge mig på att cykla Vätternrundan 2015 och börja föreläsa för att sprida min kunskap och livsglädje :) Med din blogg visar du att man kan och ska leva sin dröm, du inspirerar Jessica och jag blir modig av att följa dig via din blogg :)

 15. Emma W 11 november, 2014at13:23

  Jag blev fantastiskt glad när jag såg att DU ska instruera OCH ha en föreläsning på Medleys egna convent i Finspång! Vinner jag tightsen, så lär du se dem igen på ditt cykelpass 6/12 ;)
  Tack för din inspiration!

 16. Malin Stang 11 november, 2014at13:35

  Coola tights som kan peppa upp en ganska grå höst! Jag är glad för att jag verkligen fått upp ögonen för cykling (och spinning som jag AVSKYDDE på gymnasiet) och det är mycket tack vare dig! <3 Jag har ju till och med anmält mig till Vättern trots att jag för några år sedan dumförklarade galningarna som frivilligt cyklade 30 mil ;)

 17. Frida 11 november, 2014at15:09

  Min lårmuskel är hel! Efter en dryg månad på sjukhus får jag snart komma hem och smyga igång med träningen igen, ett par nya tights skulle förgylla det hela ännu lite till:)

 18. Charlotte 11 november, 2014at15:13

  Hej Jessica! Har aldrig förut ens försökt att vinna något i någon blogg, eller ens kommenterat trots att jag läst din ett bra tag. I somras tog jag bort mina konton i diverse sociala medier, plockade bort många av de bloggar jag brukade läsa. Faktiskt så läser jag knappt nyheter längre. Informationsflödet är så sjukt stort och så svårt att värja sig från. Tiden då man gör det man faktiskt vill göra och som känns gott på alla plan, inte bara på en instagrambild, krymper. Det jag egentligen ville säga med denna kommentaren är att din blogg är en av de få som jag fortfarande läser, som alltid ger energi och glädje. I stället för att eventuellt få dåligt samvete över ett missat träningspass blir jag alltid peppad och glad av att kika in här :)

  Hoppas du har en fin dag!

  ps. Kan också vara värt att nämna att jag spräckte mina allra sista träningstights förra veckan när jag spelade squash… just saying ;)

 19. Lina 11 november, 2014at15:24

  Min fantastiska lilla dotter Elise är äntligen här! Kroppen är inte vad den var för 9 månader sen men jag älskar den ändå & längtar efter att få börja träna igen :-) <3

 20. Emmi - explorista.se 11 november, 2014at15:36

  Jag tänker glittrande snöflingor i luften, gnistrande snö på marken och att ben som äntligen, äntligen, äntligen får springa igen efter 2,5 års skaderehab skulle passa superbra i nya tigths. Vad tror du? Lovar skitsnygga snölöpningsbilder i valfri utklädnad om jag vinner! ;)

 21. Marie 11 november, 2014at15:39

  Du är en fantastisk instruktör och stor inspirationskälla!
  De tightsen skulle passa bra när jag spinner. Tråkigt nog har jag inte möjlighet att gå på dina pass så ofta som jag vill det.
  Njuter till max i spinningsalen! :)
  Ha en fin dag! :)

 22. Sara N 11 november, 2014at20:22

  Tjoho, jag tog mig i väg och tränade idag! :) Med höstdepp och vantrivsel på jobbet har det inte varit lätt att hålla i gång men det blev lätt att komma iväg efter tel.samtal om potentiellt nytt jobb och träningsendorfinerna blev grädden på moset :)

 23. Marte Lise Furuberg 11 november, 2014at20:50

  Fordi du er super og jeg fortjener det

 24. Fanny 11 november, 2014at21:15

  Något jag tänkt alldeles för många gånger men aldrig skrivit: Tack för att du alltid lyckas peppa en både bra och sämre dagar! Oavsett om man läser varje dag eller klickar in lite då och då är jag alltid på bättre humör och mer inspirerad av vettiga tankar, funderingar och snygga bilder! Dessutom ett stort tack för att du gjort innehållet och inläggen lättare att läsa – tummen upp för designen som den är nu!

 25. Zara 11 november, 2014at22:03

  Du är ett lyckopiller på träningshimeln!

 26. Sofia S 11 november, 2014at22:05

  Då vill jag passa på att tacka för en superbra blogg! Alltid snygga bilder och peppande texter som ger en inspiration i vardagen ★★★

 27. Anneli 11 november, 2014at22:21

  Roligt att läsa om alla dina äventyr och inspireras sen gillar jag alla dina fräcka skor och kläder. Själv tycker jag det är roligare att träna i fina kläder fast det bryr sig nog inte fåglar, ekorrar och rådjuren som jag träffar sig om ;). Mina favorittights är på sluttampen helt slitna och noppriga, kanske ett tecken?

 28. Gabriella M 11 november, 2014at23:03

  Hej! Jag har haft ett år fullt av benhinneinflamationer och ledproblem och därför inte kunnat springa alls. Nu har jag jobbat mycket på att stärka mina leder och muskler och tänkte äntligen starta upp löpningen igen. Skulle vara en extra pepp med ett par nya träningstights lagom till springstarten!

 29. Meta 11 november, 2014at23:15

  Din blogg gör mig glad i själen !

 30. Nellie 12 november, 2014at10:13

  Tights i fantastiskt material som gör en lyrisk låter onekligen lockande. De vill jag gärna prova! :) Kram

 31. Cecilia Forsner 12 november, 2014at10:17

  Å jag vill vara som du, glad och härlig!Jag tror man blir det av tightsen :)

 32. Rebek 12 november, 2014at18:34

  Idag när jag vaknade bestämde jag mig för att ta en helt ledig dag. Efter flera veckor med både uppgångar och nedgångar och många jobbiga beslut att ta har jag känt mig så känslomässigt uttröttad, så idag var det bara dags att inte göra någonting alls och bara ta hand om mig själv. Ibland har man tur som är sin egen och kan bestämma själv över sina arbetstider. Trots otroligt ruggigt novemberväder tog jag mig ut på en rask promenad och kom rosenkindad hem till en efterlängtad frukost. Sedan fick jag något slags kreativt ryck som jag inte har haft på flera år, och blev sittande med ett litet projekt i flera timmar, inlindad i en filt med en kopp te, med blåsten vinande utanför fönstret, och allt kändes bara så härligt. Jag, som aldrig har ro att ta mig an några projekt nu för tiden, jag, som egentligen hatar grått väder och blåst, jag, som blir rastlös av att inte ha någonting inplanerat, tyckte att allt var fantastiskt. Hur mysig kan en alldeles vanlig grå novemberonsdag bli egentligen? Hur mysig som helst tydligen! Det var bara det jag ville berätta. Hur fin en alldeles vanlig vardag kan bli helt plötsligt. Tack för den bästa bloggen jag vet, för övrigt! Ibland kan det gå ett par dagar utan att jag hinner titta in här, och då kan jag få en sådan förväntansfull känsla när jag kommer på att det förmodligen finns flera stycken olästa inlägg här, och jag blir aldrig besviken. Tack för det du gör!

 33. Rebecka 12 november, 2014at18:35

  Namnet ovan skulle såklart vara Rebecka, inte Rebek. Datorn hann visst före mig…

 34. joannanordlander 13 november, 2014at10:55

  Din blogg är den jag väljer 24/7 när jag är på mindre bra humör – du piggar upp. Har en sund syn på hälsa, mat och träning. Sedan att du har en utstrålning som skulle kunna värma upp hela Sveriges befolkning är ju inte heller så tokigt <3 Du är grym helt enkelt!

 35. Karin E 13 november, 2014at21:12

  Efter att äntligen ha återupptäckt lusten och glädjen i löpning igen längtar jag efter nya glada, pigga kläder att matcha känslan med! :)

 36. Kicki 13 november, 2014at22:13

  Jag har gjort ett grymt intervallpass idag & är så himla endorfinhögden känslan önskar jag att alla fick känna. Tack för en inspirerande & peppande blogg!! Kram

 37. Susanna Svensson 14 november, 2014at08:29

  Hej Jessica!
  Du får mig att vilja flytta till stockholm bums, så jag kan vara med på dina asgrymma pass! Jag har faktiskt haft den otroliga förmånen att få vara med på ett förra året. På en inspirationsdag på gerdahallen i Lund, du inspirerade stort. Överlägset bästa cykelklassen jag har varit på.
  Jag vågade inte gå fram och prata med dig då, vilket jag ångrar idag. Men det kommer förhopppningsvis fler gånger.

  Du är en stor inspirationskälla. Ha en underbar dag och helg!

 38. LindaKW 14 november, 2014at11:13

  Min pinsamma kommentar kanske kan resultera i ett gott skratt hos dig – min anledning till att tävla om dessa ubersnygga tights är det faktum att all cykling jag ägnat mig åt de sista 2 åren har gett mig så pass mycket större lårmuskler att alla mina small-tightsen sitter lite väl tight:) Ett i-landsproblem men det är dags att uppgradera sig till ett par medium-tights och då skulle ju dessa passa perfekt ute i löpspåret!

  Önskar dig en fantastiskt helg, fortsätt med det du gör! kram

 39. Therese 14 november, 2014at11:43

  För tre månader sedan åkte jag akut in på sjukhus på min semester, i ett annat land… Tur, mammas änglavakt och läkares skicklighet har gjort att jag lever idag. Innan händelsen hade jag “löpt” ett år och kommit upp i sträckan 14km som längst. Efter olyckan orkade jag gå 100 meter innan vila. Tack vare min löpning/fysik innan olyckan, och mitt envisa pannben efter ska jag nu på lördag springa min första mil igen. Det ska jag göra på tunnelloppet. Och mitt hemliga mål- och belöningsdokument säger att jag får köpa mig ett par nya löpartights efter loppet. Vilken fantastisk tredje vinst på tre månader dina tights skulle vara. 1. Livet, 2. Att kunna träna igen, 3. Nya tights.

 40. Terese 14 november, 2014at13:31

  Du glittrar och det smittar! Kram på dig

 41. Anki Persson 15 november, 2014at18:41

  Ett par nya tights att träna i inför min nyaste utmaning, Vasaloppet, skulle sitta som en smäck och sätta sprätt på benen. Är 43 år och ständigt på jakt efter de ultimata träningstightsen

 42. Zara 16 november, 2014at00:07

  Jag har varit så flitig med mina squats att jag snart befinner mig i konstant kosackposition… men vilket resultat! Från att ha haft en rumpa som påminner om en 80-årig dams till att ha en som faktiskt buktar ur lite! Tyvärr gör den sig inte riktigt i urtvättade Britney Spears -plyschisar anno 2003, så jag och min bakdel skulle jubla om vi vann.

 43. sandy 16 november, 2014at22:24

  Efter att ha läst din blogg en tid nu så har du motiverat mig till att ta tag i saken och börja springa. Och jag tycker det är dödskul!!! Jag har hållt igång i några veckor nu och motiveras varje dag av framstegen jag gör, och såklart av att läsa din blogg. Med nya tights skulle jag bli läckrast i spåret och framförallt skulle jag kunna slänga mina gamla trotjänare som för länge sedan såg sina bästa dagar.

 44. Linnéa Björn 23 november, 2014at20:08

  Tjenare Super Jessica!

  Clarens blogg och en mörkchokla’
  Lyser upp en kall vinterda’
  Du är en glad och go träningstjej,
  känner igen mig i varje grej.
  Du skriver så klokt och du frestar oss,
  på nyttiga bakverk vi frossar loss.
  Vad vore en dag utan dina tips?
  Jo ganska så tom och supertrist.

  //Björnkramar

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *