Vinn Nike Run Runners Republic Tank

Jag har en liten förmåga att starta en ny tävling när jag skriver om vinnaren av en annan – och ja – vi gör likadant nu med. Så vinnaren av Nike Mog Bolt är – Maria Ekdahl – grattis!

Och dags att tävla om ett Nike Run P W Runners Republic Tank i storlek medium.  Du tävlar genom att kommentera och säga något härligt!

[insert]linne[/insert]

23 Comments

 1. Alex S 2 juni, 2015at22:17

  Tack för all härlig inspiration. Jag har äntligen kommit igång med min löpning igen. Efter att ha hårdtränat för ett lopp förra året försvann glädjen över att springa och det kändes som ett jobbig måste. Jag gav mig tid och vila och nu i början ser jag till att inte stressa för mkt om tider och distans utan njuter av den vackra naturen och bra musik il urarta. Ibland är lite less so much more :)

 2. Fia 3 juni, 2015at03:00

  Efter att ha varit skadad i över ett år kan jag börja springa lite lätt igen. Så himla tacksam! Brukar besöka din blogg för att fylla på med motivation och inspiration. Vill gärna hänga med på dina löpevent men måste bli lite säkrare på att benen är ok först! Kram

 3. Kicki 3 juni, 2015at04:54

  Tack för all glädje & inspiration du sprider

 4. Hanna 3 juni, 2015at05:19

  Jag sitter på bussen tidigt på morgonen, halvt sovande kollar jag Instagram och Facebook för att se alla inlägg jag missat gårdagen innan då jag tränat och gjort annat.
  Vad hittar jag för inlägg, fantastiskt uppiggande och glädjande inlägg från dig!!! Kan ju inget annat än att le och bli pigg Hoppas inte älgen var allt för rälig att kyssa

 5. Jessica Sundberg 3 juni, 2015at07:40

  Solen skiner idag och det är UNDERBART!!!

 6. Sophie 3 juni, 2015at09:24

  Något härligt, det är dagar som denna, när hårt slit äntligen börjar ge något tillbaka. Just nu är det är när löpstegen äntligen är sådär lätta och härliga igen. Ett plus i kanten är när man har lyckats att övertala en god vän med som sällskap. Jag vill tro att det är juni som gör det! :-D

 7. Frida 3 juni, 2015at09:35

  Det härligaste just nu är att välja att se friheten istället för den mörka avgrunden av förvirring med att vara nyexaminerad och arbetslös. Helt underbart att ha massa tid i sommar att ta löprundor i skogen och fundera på vad jag vill göra med mitt liv – på riktigt! Så peppad!

  Tack för en härlig och inspirerande blogg, den bästa!

 8. Anna . P 3 juni, 2015at10:09

  Tack för en varierad & fantastisk blogg. Särskilt stort tack för alla grymma tips du kommer med!!
  Sen är det alltid kul att det dyker upp små tävlingar :-D

 9. Carola Erdestål 3 juni, 2015at13:07

  Hej !

  Tack för en inspirerande & intressant blogg .
  Carpe diem <3
  Önskar dig en fin helg och en trevlig National dag / Carola

 10. Ida 3 juni, 2015at14:32

  Sista tentan är skriven och sommarlovet har börjat. 1,5 år kvar tills jag är färdig läkare. Dagen firas med ett härligt gympass och en liten unning till mig själv i form av inköp av nya löparskor. Livet är underbart och du är fantastisk. Tack för all glädje du sprider och för att du är DU.

 11. Åsa H 3 juni, 2015at15:19

  Vårruset avklarat och säsongen är på gång !

 12. Maria Karlsson 3 juni, 2015at15:41

  Examen på fredag, ner till göteborg och kolla lägenheter, tillbaka till jobbet med härliga kollegor och en sommar som ska fyllas med härliga minnen. För att koppla av saknas bara en snygg tee till löpträningen jag och bästa vännen ska börja med – efter sommaren hoppas vi orka med en hel mil! :)

 13. Frida Sy-Svensson 3 juni, 2015at18:26

  Något härligt (HÄFTIGT!) !? :)
  Jag är anmäld till Stockholm maraton nästa år!! Jippie :D

 14. Eva Gustafsson 3 juni, 2015at20:59

  Lever på hoppet nu så min kommentar blir klassiska: Efter regn kommer solksken :)

 15. frieda 3 juni, 2015at21:40

  Jag har precis hittat hit och kan inte sluta läsa :)
  Väldigt inspirerande och fin blogg, ser fram emot att fortsätta följa dig.
  Ett linne hade ju inte heller varit fel…

 16. Magdalena Krysiak 3 juni, 2015at22:32

  Var dig själv, alla andra är tagna. Precis så tycker jag att du är Jessica, och det är asballt!

 17. Josefine 4 juni, 2015at14:01

  Solen skiner idag så då kan man vara lite extra glad! Och så ser jag ser framemot comeback i Nike+ Run Club ikväll som jag saknat på grund av utlandsstudier. Som jag längtar, finns ingen bättre träning kombinerad med glädje. Ser framemot ett roligt pass ikväll! :)

 18. Eleonor 4 juni, 2015at14:55

  Något superhärligt är ju definitivt att jag hittat tillbaka till glädjen i min löpning! Från att aldrig ha sprungit mer 3 km i rad så började jag löpträna förra året och kunde efter några månader springa milen! SÅ kul, men mindre kul när jag inte tyckte att det gick lättare eller snabbare och därmed blev frustrerad och arg på mig själv. Detta är något som ändrats de senaste månaderna. Nu: gladare och faktiskt snabbare! Anledningen? Nike+ Run Club -måndagarna, vårsolen, pepp från vettiga bloggare som du och såklart att jag blivit mer snäll mot mig själv. Nu ser jag fram emot den 27 juni! :) Tack för en toppenblogg.

 19. Mia 4 juni, 2015at17:19

  Jag har antagit en utmaning att lära mig gå på händer i sommar! Vad vore inte bättre än att göra det i ett coolt linne;) blir alltid glad av att läsa din blogg…..:)))

 20. Mims 5 juni, 2015at12:19

  Jag är så glad att du lyser upp cyberspace. Den här sommaren kommer det bli fokus på att hitta tillbaka till mig själv och glädjen i rörelse. Löpning i sommarkvällar ser jag framför mig. Eller jogg. Eller gång. I alla fall ångestfri träning. Hej ångestfri träning här kommer jag?! Typ :-)

 21. Carolin 5 juni, 2015at13:35

  Har precis hittat till din blogg efter att ha läst om dig i SvD! Trevlig helg!

 22. Användarens profilbild jessica 5 juni, 2015at13:44

  Åh vad kul! Välkommen hit! Och vad fina allas kommentarer är – TACK!

 23. Mari Andersson 7 juni, 2015at11:57

  Tack för en härlig blogg som verkligen boostar självkänslan! Hoppas på att få se dig på IKSU igen. Var med på ditt pass på inspirationsdagen för ca 1,5 år sedan. Vilken härlig energi du sprider.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *