Vinn platser till Lidingöloppet MTB

Vet ni, jag har möjlighet att lotta ut några startplatser till Lidingöloppet MTB.  Hade varit så himla kul om vi sågs på startlinjen. Jag körde loppet i fjor och det är ett “lättkört” lopp rent tekniskt.

För att vara med i utlottningen om att vinna en startplats behöver du bara kommentera detta inlägget – skriv varför just du ska vinna.

Jag drar vinnaren i morgon lördag.  Undrar ni saker om loppet? Fråga i kommentarerna.

 

 

 

15 Comments

 1. Linda 11 april, 2014at09:07

  Men Herregud vilken möjlighet!! Endorfinerna, glädjen och utmaningen i att testa något nytt är det som motiverar mig och så ger det ju en möjlighet att förälska sig i något nytt!!

 2. Aleksander F 11 april, 2014at09:39

  Jag vill! Jag vill! Mest för att anmälningsavgiften är så hög annars. Kan bli en sjysst genomkörare inför cup-premiären i skövde helgen därpå.

 3. Anna PT 11 april, 2014at09:57

  Å jag behöver verkligen vinna en startplats så att jag kan joina mina två vänner Mia och Christine denna dag. Blir årets första, men inte sista MTB-tävling!

 4. Marre 11 april, 2014at10:18

  Jag vill så himla gärna vinna en plats till min man för jag har redan en plats och då kan vi ta “sällis” i skogarna. Han skulle bli såååå glad. Hoppas jag. :)

 5. Kristofer 11 april, 2014at11:44

  Självklart ska jag vinna! Behöver reka banan innan Lidingöloppet i september.

 6. Anders 11 april, 2014at11:58

  Vad vore en bättre tävlingspremiär än detta för mig och min Pitch Pro?

 7. Christian Sjögren 11 april, 2014at12:31

  Jag skulle vilja vinna en plats för att få fart på träning. Har köpt en ny fin Specialized som jag använt alldeles för lite… Att bli tvångsanmäld skulle trigga min tävlingsinstinkt.
  Med vänlig hälsning,
  Christian S

 8. Liza 11 april, 2014at13:03

  Vore superkul få överraska världens bästa kille, som på cykling totalt har dille. Hopplöst hitta en födelsedagspresent till någon som har allt, att ge sambon en startplats i Lidingöloppet MTB vore så himla ballt!

  Liza

 9. Sara Borg 11 april, 2014at13:32

  Jag vill vinna för att det skulle vara exakt den knuff i baken jag behöver för att våga mig utanför min komfortzon och faktiskt ta mig ut i skogen på min hoj. Jag cyklar ofta och gärna, men fegisen i mig tar över alltför ofta och som den tävlingsmänniska jag är så behöver jag en morot för att faktiskt plocka fram gnistan längst inuti och utmana mig själv!

 10. Eva 11 april, 2014at14:53

  Det här är ju bästa sättet att komma ordentligt i gång med Flash och MTB familjen! En ny utmaning, som motiverar.

 11. Camilla Lundberg 11 april, 2014at17:04

  Min Merida viskade att han gärna ville kika närmare på Lidingös fina stigar, och helst i sällskap med fler carbonhästar

 12. Pyran 11 april, 2014at20:46

  Hela jag skulle bli glad om jag fick stå på start och köra runt Lidingö i en himla fart!

 13. Tomas Berg 11 april, 2014at21:37

  Körde premiären av Lidingö MTB och imponerades över alla duktiga funktionärer som gjorde denna tävling till en härlig upplevelse i känd löparterräng. Skulle vara riktigt kul att komma tillbaka och uppleva denna stämning igen. Att ha Lidingö MTB som en årlig premiärtävling känns helt rätt.

 14. Sara 11 april, 2014at22:27

  Vet inte varför jag inte har anmält mig , skulle behöva en seriös spark i röven och komma ur crossfitboxen ut i skogen.
  Jag vill också trampa runt på Lidingö :)

 15. Dennis 12 april, 2014at08:27

  Jag var på en av dina gästklasser i Umeå, vilken inspirationskälla du var! Sen dess har jag tränat stenhårt, ätit rätt och förberett mig inför cykelsäsongen 2014. Jag cyklade mitt första motionslopp på landsväg i augusti, insåg precis att jag missat en stor charm med cyklingen -att cykla gemensamt med andra! Det skulle vara otroligt roligt att damma av MTB och ge sig ut runt Lidingö, för att sedan få rejält med pepp från en grym inspirationskälla. Justja, visst sa jag att jag aldrig cyklat ett MTB-lopp? Lidingöloppet skulle vara en bra start på en fantastisk mtb-säsong.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *