Nike+ Fuel Lab

När jag pluggade på Hyper Island och vi simulerade framtiden, var vi så säkra på att vi skulle leva mer och mer digitalt och använda små mobila enheter mer än datorer, till typ allt.

Senast igår såg jag en äldre kvinna i 65+ starta en app när hon var ute och gick stavgång. Coolt tycker jag.

Nike+ Fuel Lab

Jag älskar ju när mina två favoritvärldar möts, träning och digital media. Och blir liksom till mig i trasorna när min sponsor Nike går in och partnar upp med Runkeeper, Strava mfl för att det ska bli lättare för oss alla att just dra nytta av digitala lösningar när vi tränar.

Heja!

Det innebär alltså att vi kommer till att kunna synka data crossover mellan olika appar. Nike+ Fuel in i Runkeeper och vise versa.

 

 

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *