Vinn screening hos Access Rehab

Jag är extremt för förebyggande träning. En förutsättning att sköta sin prehab är att ha koll på sina obalanser och lirka med att stärka och balansera upp kroppen. Access Rehab som är min lilla trygga famn i att just se till att jag håller mig så skadefri som möjligt har gett mig möjligheten att hjälpa er på traven med att hitta var ni är starka och var ni behöver lägga lite extra kärlek, genom att tävla ut 5 stycken rabattcheckar på 25% på en screening hos just Access Rehab – hur bra är inte det!

För att tävla kommenterar du och berätta gärna just varför du ska vinna.

[insert]
screening[/insert]

23 Comments

 1. Philippe Dormond 27 september, 2014at22:28

  Nuförtiden går mer och mer tid i att försöka förstå varför jag får ont och vad jag kan göra för att bli smärt fri igen och springa som en hare ;-) En screening låter som den bästa vägen att ta! Jag måste får en !!!

 2. Johan A (@spindelbenen) 27 september, 2014at22:44

  Ska måste naturligtvis få en då jag gärna skulle fortsätta vara skadefri nu när experterna på AR har sett till att jag har överlevt min muskelbristning från förra året. Alla under 40 borde inte få vara med då de fortfarande har fräscht läkekött

 3. Charlotte 28 september, 2014at08:12

  Har just opererat mitt ledband i foten efter att man upptäckt att det varit av (antagligen) en längre tid. Jag misstänker att mitt ryggont kan ha med detta att göra och jag skulle så gärna vilja göra en “besiktning” av min kropp. Försöker prehaba och rehaba ibland men vet liksom inte vad jag ska fokusera på…

 4. Jennie Ekeström 28 september, 2014at08:49

  Har efter 2 barn upptäck hur fantastiskt underbart det är att träna! Men tyvärr har några år med bland annat kampsport gjort att kroppen är i obalans vilket gör att jag får ont både här och där… Skulle vara helt fantastiskt att få göra en screening och få chansen att göra om och göra rätt!

 5. grenestam.mattias@telia.com 28 september, 2014at12:00

  I dag är det dagen efter Lidingöloppet. Sista milen igår var bara en plåga – först kunde jag inte springa nedför och till sist inte heller uppför utan bara på “platten”. Jag har ett stort problem med höften som gör att jag inte kan springa som jag vill. Hela mitt högerben blir som förlamat. Jag kommer att ta tag i det ändå men har förstått att du haft stor hjälp av Access Rehab. För min del vore som en skänk från ovan.

 6. Kari - långlöpare och (snart) kanalsimmare 28 september, 2014at12:43

  Jag har gjort en tidigare i år och kan verkligen rekommendera det! Superbra med tester före och efter så att man kan se vad som har fungerat och vad som behöver mer jobb. Jag rehabbar ett diskbråck med efterföljande nervskador (vilket har lett till en delvis paralyserad fot) och en hel del obalanser så jag har massvis kvar…

 7. Nina L 28 september, 2014at18:39

  Åh, är det tävling i vem som har ruttnast kropp! Min specialgren! Hälseneinflammation, benhinneinflammation, stressfraktur, löparknä, omvänt löparknä, ont i ländryggen, inflammation i axeln, lite karpaltunnel (tror jag, tar i lite nu)… Och lite knäpp i huvudet också för jag fortsätter att springa och springa ultra ska jag. Inför 2015 vill jag ha bästa förutsättningarna att göra ett kanonår med några härliga långlopp, och då vore det ju schmutt för AR att vara en av dem jag tackar i mina medaljtal!? Allvarligt talat – Pwetty pwease?

 8. isa la sueca 28 september, 2014at19:35

  Varför jag ska vinna? Ja för att göra en lång histora kort… Omkull med cykeln juni 2013= senskada i fot Till läkaren vars första ord var : ” Hur mycket VÄÄÄGER du egentligen…” Ja det var ju pepp… ( är 163 och väger 75 kg).. Ville skriva ut antiinflamatoriskt, jag gick emot och körde naprapat vilket hjälpte( fast det på återbesök , enligt honom inte gör det..)

  Något strular idag i höften och ger mig mycket smärta vid träning och ett tapp av kraft då jag tränar,. Skickad till läkare i fredags.Läkaren ” Ja, jag skriver ut voltaren, för det här sitter i dina muskler och naprapati? Det är inte bevisat att det hjälper ( syftade väl på evidensbaserat) och enligt mig Hokus Pokus”…. say no more… Giv mig styrka och hopp Jessica.. hjälp mig att gå till de som kan… på riktigt. För visst är det 2014 nu och inte 1914? ;)

 9. Siulun P 28 september, 2014at20:12

  För att kunna bli en starkare och bättre löpare eller utövare inom vilken sport/idrott som helst så behöver man lyssna på sin kropp. Man ska ta det lugnt när kroppen säger ifrån och köra på när kroppen mår bra, på så sätt kan man undvika skador. För min del så har man väl inte riktigt lyssnat och kroppen börjar säga ifrån nu, skador som jag tidigare aldrig haft börjar dyka upp. En screening nu från AR skulle vara riktigt bra så man kan ta itu med sina skador och problem, då kan jag fortsätta utöva de sporter som jag tycker om och inte behöver pensionera mig från det =)

 10. Sara Borg 29 september, 2014at06:37

  FÖR ATT JAG BEHÖVER DET! För 20 år sedan opererade jag en svår kotförskjutning i ländryggen och har sedan dess en kropp som jag älskar – för att den fungerar! Inte lika bra som andras kanske, men jag kan gå igen. Jag kan springa, cykla, simma, rida – ja nästan allt som “vanliga” människor kan. Men jag behöver hjälp för att vara mitt bästa jag, med de förutsättningar som just min kropp har. Utan träning kommer jag inte upp ur sängen, men exakt hur och vad jag ska träna det har jag inte fått hjälp med utan det har jag fått räkna ut själv. Med 20 års egen erfarenhet vore det fantastiskt att få lite proffshjälp på slutet, för det sista lilla extra :)

 11. Marie Petersen 29 september, 2014at11:22

  Har problem med ryggen som återkommer trots otaliga besök hos kiropraktor och dyligt. Skulle vara underbart att få koll på sin kropp och brister så att man kan få en fortsatt bra träningshuset, har kommit igång så bra men så brukar det vara och sedan får man börja om igen.

 12. Petra 29 september, 2014at19:54

  Jag har egentligen inga skador så. Men sedan jag börjat springa lite mer och längre (ca 3 år sedan) så har jag märkt att jag är sjukt obalanserad. Det gör inte ont, men jag märker det. Jag tränar alltid båda sidorna lika mycket, jag tränar functional moves som jag tror är toppen för detta, och jag gör olika rörlighetsövningar/stretch jag fått av sjukgymnast, men upplever ingen förbättring. Och jag vill ha en jämnstark, funktionell kropp! :)

 13. Camilla 29 september, 2014at21:56

  Det här hade varit grymt, har länge funderat på något sånt här men tycker det är svårt att veta vart man ska vända sig. Inga direkta skador, men småsaker som “skaver” i kroppen till och från. Såklart man borde ta tag i de, men när det inte är en skada är de lätt att skjuta på.. Det här skulle vara perfekt för att få tummen ur! Och passar extra bra eftersom ja har en Sthlm resa inbokad, med tid över :)

 14. Sonja 30 september, 2014at09:36

  jag är född med en dålig fot. som gör ont och som inte funkar som den ska, riktigt. två gånger har den opererats, kanske blir det fler framöver. den gör att det mesta andra i kroppen blir påverkat. jag har slitit av fler muskler än jag minns, haft inflammationer i de flesta. men träna är ett måste, ett roligt måste! men jag skulle vilja bli starkare, och få en förståelse för vilken utgångspunkt jag faktiskt har. hur bra har rehabträningen funkat? hur långt kan jag komma? för mig som aldrig – ALDRIG – var med på gympan i skolan, och som sen gick vidare till att bli instruktör och inspirera andra är varje steg framåt en stor sak, och att få en utgångspunkt och en förståelse som hjälper mig att kunna träna så hårt och roligt som jag vill utan att gå sönder så lätt som jag gör vore…otroligt. jag kan bara hålla tummarna för att jag får chansen! :)

 15. Kristina 30 september, 2014at10:17

  Min käre sambo tror jag behöver en screening. Han har anmält sig till Stockholm Maraton bl a och har senaste månaden haft problem med en fot. Läkarbesök och antiinflammatoriskt har inte hjälpt. Jag tror det är muskulärt då han har lätt för att få kramp. Ja herre gud för familjefridens skull, önskar jag få iväg han på detta.

 16. Klara 2 oktober, 2014at13:01

  Efter en korsbandoperation följt av ryggproblem ser jag med skräckblandad förtjusning fram emot en kommande skidsäsong i Åre. Det vore rent ut sagt förjävligt att åka på fler skador vid skidåkandet, därför vore det toppen att få veta mina svaga punkter för att kunna rocka sista tiden av försäsongsträningen. Efter en genomförd Tjejklassiker i år är mitt sikte inställt på att köra hela klassikern nästa år, och en screening skulle ge mig de bästa förutsättningarna!

 17. Elinor 2 oktober, 2014at14:13

  Jag hade verkligen behövt genomgå en screening. Efter att ha hittat tillbaka till löpningen med sträckor över milen så fick jag i våras problem med ett knä, jag lyssnade på kroppen och tog det lugnare, men under sommaren gick knäontet över till att göra ont i stortån på samma ben. Har varit hos läkare och röntgat men utan att bli klokare… Nu är det bättre igen, men jag skulle verkligen behöva en genomgång av kroppen för att veta vad jag behöver ändra på, tänka på och träna på. Eller är det så att jag måste bli rörligare någonstans kanske? Jag skulle verkligen behöva den hjälpen. Jag vill hitta så gärna tillbaka till löparglädjen och de lätta stegen!

 18. Helena J 2 oktober, 2014at20:08

  ” När man har haft bråttom länge måste man stanna upp och vänta in sin själ” säger ett Kinesiskt ordspråk. Det skulle ta en hamstringsruptur,soleusruptur och uttänjda ligament i mitt knä innan jag äntligen tog mig tid att stanna upp, vänta in min själ. Nu vill jag bli hel både på insida och utsida..

 19. Annica 2 oktober, 2014at20:55

  Åh, med misstänkt trochanterit och lite ischias samt tidigare inflammationer i häl och rygg kan man misstänka att det är något som inte är som det ska och som ger symtom i olika delar av min kropp. Jag skulle så gärna ha en välbalanserad, fungerande kropp men det är alltid någon kroppsdel som sätter stopp.

 20. Simone 10 oktober, 2014at20:35

  Har varit skadad mer eller mindre konstant de senaste åren o trilskas just nu med en trasig höftböjare som har hindrat mig från att träna så som jag velat det senaste året. Nästa års tävlingssäsong närmar sig (ja, jag vet att årets knappt tagit slut än) o jag vill vara med o fajtas med de andra vrålstarka cykeltjejerna! En sån här screening är nog det minsta jag skulle kunna ge min kropp för allt den gör för mig varje dag.

 21. Ulrika tallgård 11 oktober, 2014at09:37

  Spännande. Fysiskt tror jag att jag är för stark för mitt bästa, och min smärttröskel är kanske för hög, vilket gör att man, jag. får en skada, som man inte låtsas om, som sen övergår till ett annat problem, som man inte gör nåt el har en kortvarig lösning på. Efter det kommer en tredje skada, som säkert har att göra med den första och andra skadan, men det har man ingen aning om…kanske en screening skulle va nåt:-)

 22. Pingback:Vinnarna av Screening på Access Rehab | jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *