Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Hopp och lek och periodisering

Senast uppdaterad:

Hörni, jag skrev ju för ett tag sedan om när vilan blir ångestladdad (har du inte läst det, in och läst, ingen ska behöva vara olycklig över utebliven träning).

Oktobermånad är för mig full med och massor av härliga uppdrag som innebär mycket träning men annan träning än direkt full gas. Cyklingen är rolig och lekfull och det finns utrymme att träna annat.

Det är extremt viktigt och lika hälsosamt att låta kroppen och inte minst huvudet vila i perioder. Lika viktigt som det är att variera sin träning för låta kroppen få möjlighet till att förbättras, som det är att ha viloperioder och vilodagar – är det att slänga in kravlösthet och träning utan att jaga tider och resultat. Sådant som får själen att vara glad och längta ut.

Oktober är en sådan månad, typ till sista veckan, sedan laddar jag om för att sätta standarden för en ny cykelsäsong med massor av pang i benen.

[insert]
wattbike[/insert]

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.