Vinnaren av Nike- jackan

Words by

Nu har jag dragit vinnaren av jackan och den går till – t r u m v i r v e l:

Jeanine

Min mirakelbebis gör mig glad, även när jag har de sämsta av sämsta dagar. Jag skriver mirakelbebis, för det är vad hon är. Imorgon blir hon fem månader, och i somras när hon fortfarande låg i min mage fick jag diagnosen bröstcancer. Fick cellgifter under graviditeten, och sedan föddes hon i vecka 34. Har fortsatt med cellgifter, och nu även opererats. Har strålning kvar, sedan börjar jag rehabilitera mig och satsa på att kunna soringa lopp igen. Det är ofta jag känner att allt, verkligen allt är pest, men oavsett så gör hon mig alltid glad. För henne ska jag klara allt detta, och även börja med löpningen igen till sommaren. Och jac hoppas jag kan börja springa med er igen. Var med för några år sedan (innan jag blev gravid) och sprang när ni samlades vid Intersport på Drottninggatan (det kanske ni fortfarande gör?). Jag saknar det så himla mycket!

2 Comments

  • Susan

    ❤️❤️❤️❤️❤️

  • Jeanine

    Men oj vilken överraskning! Vad glad jag blir!
    Stort tack verkligen, jackan får bli en symbol för en omstart med löpningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us