Vinnarna av startplatser till Lidingöloppet MTB

Hittade en bild på mig själv efter målgång på Lidingöloppet mtb. Mitt andra mtb-tävling någonsin. Och med långt hår. Herre gud, ska jag ha långt hår igen?

Nåja nu ska vi inte prata hår, eller jo kanske lite, vad tycker ni? Långt eller kort?

Igår postade jag att jag har startplatser till Lidingöloppet MTB och är överlycklig att så många är sugna på köra. Jag har 5 platser att ge ut och jag la helt enkelt ner alla era namn i en burk och drog.

Vinnarna av en startplats till Lidingöloppet MTB är:

 • Aleksander F
 • Linda Berg
 • Sara Borg
 • Sara
 • Dennis

Ni behöver registrera er i morgon söndag och för att få er anmälningskod maila mig på jessica@jessicaclaren.com.

 

5 Comments

 1. Lisa 12 april, 2014at11:47

  Långt vinner i ALLA lägen , så jag röstar på långt såklart :)

 2. L 13 april, 2014at14:55

  Kort!

 3. Sara Borg 13 april, 2014at18:07

  Otroligt glad över min vinst, men tokrädd, nervös, laddad, lycklig och pirrig i magen också. Allt i en salig blandning. Har kört två MTB-pass sen jag fick veta att jag var en av vinnarna, och nog sjutton känns det som om jag kommer att fixa det här! Givetvis har jag anmält mig.
  TACK! <3

 4. Anna Nordin 14 april, 2014at07:59

  Kort och gott, cut the crap, underbart är kort, nu är det klippt, kort kort! Ja du hör, uttrycken har talat. ;)

 5. Mimmi 14 april, 2014at14:26

  Kort, du passar så bra i det!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *