Vinnarna av startplatser till Lidingöloppet MTB

Words by

Hittade en bild på mig själv efter målgång på Lidingöloppet mtb. Mitt andra mtb-tävling någonsin. Och med långt hår. Herre gud, ska jag ha långt hår igen?

Nåja nu ska vi inte prata hår, eller jo kanske lite, vad tycker ni? Långt eller kort?

Igår postade jag att jag har startplatser till Lidingöloppet MTB och är överlycklig att så många är sugna på köra. Jag har 5 platser att ge ut och jag la helt enkelt ner alla era namn i en burk och drog.

Vinnarna av en startplats till Lidingöloppet MTB är:

 • Aleksander F
 • Linda Berg
 • Sara Borg
 • Sara
 • Dennis

Ni behöver registrera er i morgon söndag och för att få er anmälningskod maila mig på jessica@jessicaclaren.com.

 

5 Comments

 • Lisa

  Långt vinner i ALLA lägen , så jag röstar på långt såklart :)

 • Sara Borg

  Otroligt glad över min vinst, men tokrädd, nervös, laddad, lycklig och pirrig i magen också. Allt i en salig blandning. Har kört två MTB-pass sen jag fick veta att jag var en av vinnarna, och nog sjutton känns det som om jag kommer att fixa det här! Givetvis har jag anmält mig.
  TACK! <3

 • Anna Nordin

  Kort och gott, cut the crap, underbart är kort, nu är det klippt, kort kort! Ja du hör, uttrycken har talat. ;)

 • Mimmi

  Kort, du passar så bra i det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us