Vintervättern

 

Den 27 december i år ska jag göra något jag verkligen inte trodde jag någonsin skulle göra. 3 dagar efter julafton, 4 dagar innan vi går in 2016 – ska jag cykla runt Vättern. Det finns i årets upplaga och premiär 40 platser. Jag har en av dem. Till Vintervättern som nästa år förväntas öppna upp för fler deltagare.

Helt crazy men också ganska kul. Dock kan jag säga att känslan jag hade främst i underlivet efter sommarens Vätternrundan just nu är förträngd och långt borta.

Är jag galen?

 

Vintervättern
Vintervättern
Total
0
Shares
Comments 10
  1. Hahaha! Du är underbar!!!✨ Dessutom galen, cool och stark som få!???????Älskar’t! ❤️?

  2. Så roligt! Är lite avis på dig ? får se om jag får möjlighet att göra det nästa år då.

  3. Hej Jessica,vad kul att du ska köra Vintervättern,läste om det och det låter ju kul!Har följt din blogg ett tag nu-och efter en del fegande vågat mej på att prova MTB istället för landsväg-vilken skillnad!Vilken KÄNSLA!Så,jaaaa-jag råkade anmäla mej och sambon till Cykelvasan…Har du några tips på hur man ska lägga upp träningen?Jag frågar nu långt i förväg så man har gott om tid på sej då jag är rätt otränad.Mvh Liza

  4. Va skoj med kvinnligt sällskap! Då ses vi kl. 0545 den 27/12 :-) Kan bli hur kul som helst eller ett kallt helv….., i vilket fall som helt så kommer detta bli mitt längsta (tidsmässigt) distanspass någonsin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Hög eller låg kadens

Hög eller låg kadens

Äntligen är det på tapeten ordentligt

Next
She Rides inspirationshelg

She Rides inspirationshelg

I helgen samlades cyklister från hela Sverige och hela She Rides i Stockholm

You May Also Like