Jag och Pär har känt varann sedan jag satte min första fot i gruppträningsvärlden. Han var den där grymma supertalangen som blev upplockad från golvet och drog fullt hus uppe på IKSU. Vår vänskap började någon gång i slutet av 90-talet (herre gud!!!) och är alltid så där enkel. Jag har fina vänner som jag håller  extremt när hjärtat och som får mig varm i själen – Pär en av dem. Vi ses sådär löjligt sällan ibland och sedan skärper vi oss.

Min vecka har varit mötesrace och mellan några sådana fångade vi varann idag på Rörstrandsgatan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center