Vondel Gym i Amsterdam

Jag hoppade på ett flyg idag ner till Amsterdam för att imorgon klockan 7:00 träna Nike Running teamet.

Amsterdam bjöd på 16 grader och sol när jag landade. Jag drog av min jacka och halsduk och började leta mig uppåt för att hitta Scotch and Soda. Efter en hyfsat lyckad tur i butiken tog jag mig till ett gym/box – Vondel Gym för ett möte och rev loss ett träningspass.

Vondel Gym är så en blandning av box och trendigt exklusivt gym. När jag började träna var det gott om utrymme men i slutet av passet var det knökigt och jag kom på att jag är sjukt bortskämd med att aldrig behöva trängas.

Länge sedan jag sprang intervaller – väldigt länge sedan, men i brist på tid och cykel blev det så idag. Och sedan styrka.

Exakt så här såg passet ut. 

  • Uppvärmning 10-15 min lätt löpning
  • 10 gånger 1 min vila 45′ – intensitet över 90%.
  • Nedjogg 10 min.
  • Mobilisering för höft och rörlighet baksida. Sedan TUNGA marklyft 5 set 4-5 rep.
  • Bål i 30 min.
  • Höftrörlighet

[insert]vondelgym[/insert]

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *