För ungefär ett år sedan startade She Rides också en förening, She Rides CK. Namnet SHE innefattar både SHE och HE. Han, hon och hen – och med andra ord vi är mer än en cykelcommunity bara för tjejer. Vi är en community, en förening, en klubb där ALLA oavsett kön och nivå är välkomna. Vi tar vårt ansvar på allvar som förening i att stötta cykelsporten och igår tillsammans med Stockholms Cykelförbund, där jag sitter i styrelsen, arrangerade vi vår första tävling.

Oskar Ekman – som är hjärtat i det mesta som händer i tävlingsväg i Stockholmsregion var såklart het oumbärlig och hela Cykelsporten har mycket att tacka honom och hans fru Cissi.

Vår största uppgift var att se till att premiera säkerheten och utan aa våra fantastiska funktionärer hade det inte varit möjligt. Jag är stolt över oss – vilket jobb de gjorde. Jag hade med velat vara med och köra – såklart, men som arrangör var det lite smått omöjligt. Istället så offrade jag mig för alla mygg som fullkomligt invaderat Laduviken med omnejd, just igår.

Nedan finns bilder från tävlingen tagna av lagets Otto Norin och Lars Högman. Använder du dem så ge fotocred och tagga hemskt gärna @sheridescykelklubb och #sheridesck så blir vi glada över lite kärlek.

Bilder tagna av Otto Norin.

Bilder tagna av Lars Höglund

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *