Jag har en idé om den här sommaren. Liksom en förväntan på något som jag inte kan sätta fingret på. En förväntan om att leva och att det är här och nu som är allra allra viktigast. Att fånga äventyret i vardagen och omge mig med dem som betyder allra mest. Sådant som är självklart när man skriver det eller säger det, men i vardagsbruset ibland lätt att glömma och framförallt när tiden springer iväg. Även om sommaren precis börjat så känns det också som den tagit sats efter att vi bundit midsommarkransar och sjungit små grodorna och höjt tempot, rejält, längtar efter att juli kommer och tempot sänks igen.

Jag har en obeskrivlig längtan efter fält fulla av vallmo och havsbrus som letar sig in via öppna fönster. Solmogna tomater och den perfekta koppen cappuccino i skuggan. Säkert efter att ha följt Saras och Annikas lååånglöpning och havsbad på Österlen. Jag längtar “hem”! Under våren så har jag också jobbat stenhårt med att ge alla i She Rides över hela landet så mycket kärlek jag bara kan – hoppas den nått dig, var du än befinner dig i Sverige, du är ovärderlig för vår community. Jag har liksom lagt all kraft jag haft på att försöka ge alla i min omgivning bästa förutsättningar i sommar att kunna njuta av cykling när den är som bäst och lite tappat mig själv på vägen och tänker ta några djupa andetag nu de närmaste veckorna för att hitta tillbaka till den där perfekta skogsstigen som jag älskar att köra på (fin metafor för att komma på fötter).

stranden nednaför mamma och pappa

Ofta när jag kör långpass så har jag en podcast i mina öron. Jag har de senaste gångerna lyckats lyssna på Anders Hansen – och följer du mig på instagram så gav jag ett sommartips igår om mindre skärmtid. Det är fasiken skrämmande att vi luras till så mycket skärmtid och likes. Jag och du. Även om jag såklart tycker du ska hänga kvar här och där och här – så tycker jag också att du ska välja bort mobilen för lite riktigt verklighet och vallmo som blommar – din perfekta skogsstig. Jag har nog aldrig känt så mycket som nu att vi trasslat in oss i en värld full av likes och yta som nu, och jag ska ta mig tusan göra det bästa och mesta jag kan för att inspirera till att leva och fånga livet, på riktigt! Både en och två, tre gånger den här våren har jag påmints om att det är så jäkla viktigt, att du och jag gör det – springer på vår egen skogsstig och inte någon annans.

Min perfekta skogsstig handlar om att vara i de sammanhangen där du och jag får blomma ut. Helt! Sträcka på oss och växa tillsammans med andra. Välkommen hit till min stig – i sommar ska jag inspirera dig!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *