Team She Rides är sponsrade och har ett samarbete med Wahoo. Jag har kört med både Garmin och Polar innan och har varit lite tveksam över Wahoo. Men har kört mitt första pass idag med Wahoo Elemnt och kan säga att de andra nämnda ovan ligger ljusår efter i användarvänlighet och funktion. Wahoo känns 2018. Bara att starta upp datorn och få igång den synkad med alla appar, träningsschema, telefon osv gick på ca 1 min. Jag skojar inte. OCH viktigast av allt, jag behövde inte koppla upp den mot en dator.

Jag drog ned en app till telefonen, startade Elemnt, scannade en qr-kod som cykeldatorn visade och sedan styrde jag ALLT via telefonen. Väl ute så var jag helt förundrad över att mitt träningspass från Todaysplan fanns med med alla smådetaljer. Sms och mail notificationer och massa annat var helt smärtfritt bra. Jag har inte testat kartfunktionen än men är otroligt imponerad – Wahoo FTW.

Wahoo är också så grymma och gillar She Rides – så alla som är medlemmar i She Rides CK har 20% på alla produkter! Hurra!

 jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center