Vi har spelat in poddavsnitt så det ryker om det, jag och den här otroliga donnan. Hon är liksom så himla bra den där Joanna.  I lördags innan jag var ute och kikade på cykelmässan, som för övrigt verkligen behöver bli lite sexigare – lyckades vi spela in 2 avsnitt. Ett kommer imorgon tisdag och du hittar det överallt där poddar finns – i avsnittet som vi släpper imorgon,  kör vi en liten recap på vad som hänt under vårt lilla uppehåll. Den där lilla pausen vi haft nu med podden i och med att den andra skånska bönan blev kidnappad och bortrövad.

Idag spelade vi in ytterligare ett avsnitt med Sara Rönne. Vi har varit vänner i över 10 år nu (vi måste fira Sara!) och finns det någon som är fantastisk på att flytta gränser och gå utanför ramarna för att hitta sin egen väg, så är det Sara. Vi pratar frihet, flytta gränser och en massa annat. Det avsnittet kommer nästa vecka och det kan du bara inte missa.

Det där med att skapa sin egen bästa lösning på tillvaron, utan att falla in i normer och i en tillvaro som inte är den som gör dig lycklig, är ett ämne som jag tycker förtjänar ett helt eget inlägg.

Jag och Joanna har en underbar gästlista för “Ett jädra liv med Swica och Clarén” – men vi vill ha dina önskemål på gäster och ämnen. Vad önskar du?

 

 

4 Comments

 1. Swica 19 mars, 2018at22:56

  Love you ♡

 2. Användarens profilbild jessica 19 mars, 2018at22:56

  I love ❤️ you

 3. Sara Borg 20 mars, 2018at07:29

  Ooooh, nytt avsnitt idag säger du? Det måste jag såklart lyssna på snarast möjligt :-)

 4. Elna 20 mars, 2018at21:06

  Detta ser jag fram emot att lyssna på!!! KUL :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *