Whiskey & honungsvatten

Hela Stockholm verkar ha drabbats av samma influensa. Typ hela Sverige. Min röst lyser med sin frånvaro, men efter att ha halsat (motsträvigt) varmt vatten med honung (fy fan vad äckligt det är) och varannan klunk whiskey, samt ha smörjt in min bröstkorg och hals med Vicks, precis som när jag var liten. Ni vet den där lilla burken som är blå och nästan luktar tigerbalsam. Känns det lite mer hoppfullt.

Jag känner mig äntligen mycket piggare i kväll och hoppas att må tusen gånger bättre i morgon bitti när jag vaknar. På lördag är det dags att med mjuka och hårda hjärtslag värma Halmstad och The Academys Event med Kowabunga och Treshold.

Som vanligt när jag är sjuk vill jag träna, massor. Förstås. Jag har också tid att reflektera och tänka efter och igenom och idag tog jag tag i min egen träning. Jag vet precis var jag vill och vad jag ska för att kunna bli bättre på alla plan. Mannen som jag vet kan hjälpa mig dit och motivera mig när jag behöver, är denna fantastiska människa. Både Ella & Sara tränar redan med Magnus och nu kommer jag bli en i “stallet”.

Foto: Micke Gustavsen

6 Comments

 1. Träningen och livet 8 september, 2011at20:29

  Jag har lyckats undvika den kraftiga förkylning som däckar den ena efter den andra på jobbet just nu. Håller tummarna för att jag slipper undan.

 2. Användarens profilbild jessica 8 september, 2011at20:31

  Åh, håller tummarna för dig med. Se till att få mycket sömn.
  Kram

 3. Millis 8 september, 2011at21:43

  Själv klarade jag av 4 dagar influensa med feber för 4 veckor sedan och den här veckan tyckte tydligen kroppen det var dags för lite maginfluensa… Bläääh! Skulle ha tränat med Magnus idag, men det var ju bara att ställa in igår kväll när jag var sjuk som faan.
  Krya på dig Jessica!

 4. Jojohanna 8 september, 2011at22:44

  Här i Jämtland har vi klarat oss (än så länge, peppar peppar)… Krya på dig! (och lycka till med PT-träningen. Ska bli roligt att höra om).

 5. Magnus 8 september, 2011at23:13

  Jag bara ler, du är frisk till helgen ;). Ser fram mot nästa vecka, om jag nu kan gå då.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *