Hela Stockholm verkar ha drabbats av samma influensa. Typ hela Sverige. Min röst lyser med sin frånvaro, men efter att ha halsat (motsträvigt) varmt vatten med honung (fy fan vad äckligt det är) och varannan klunk whiskey, samt ha smörjt in min bröstkorg och hals med Vicks, precis som när jag var liten. Ni vet den där lilla burken som är blå och nästan luktar tigerbalsam. Känns det lite mer hoppfullt.

Jag känner mig äntligen mycket piggare i kväll och hoppas att må tusen gånger bättre i morgon bitti när jag vaknar. På lördag är det dags att med mjuka och hårda hjärtslag värma Halmstad och The Academys Event med Kowabunga och Treshold.

Som vanligt när jag är sjuk vill jag träna, massor. Förstås. Jag har också tid att reflektera och tänka efter och igenom och idag tog jag tag i min egen träning. Jag vet precis var jag vill och vad jag ska för att kunna bli bättre på alla plan. Mannen som jag vet kan hjälpa mig dit och motivera mig när jag behöver, är denna fantastiska människa. Både Ella & Sara tränar redan med Magnus och nu kommer jag bli en i “stallet”.

Foto: Micke Gustavsen


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center