Jag har under några veckor fått byta bort min klass på tisdagar pga att jag inte haft tillräckligt med timmar på dygnet för att hinna med hela tisdagen. Nu är det slut med det och jag kommer köra klassen oavbrutit som det liksom ska vara från och med nu. Så jag ser framemot ett glimrande funktionellt avslut på 2011 med er och en ännu mer “KABOM-inledning” av 2012.

Jag har knappt hunnit reflektera över att det är jul och att vi avslutar ett år för att gå in i ett nytt om bara några dagar. 2011 har varit ett  F A N T A S T I S K T  år. Saker har gått från klarhet till klarhet och ibland tillbaka till oklarhet.

Jag är tacksam att jag har förmånen att jobba med så underbara människor, att jag har vänner och relationer som fördjupats och vissa relationer som har omvärderats. För det bättre. För mig, de jag omger mig och vad som är relevant i mitt liv. Jag har blivit super lycklig och besviken om vartannat. Precis så som livet är.

Det är oerhört viktigt för mig att allt jag gör ska vara med 100% hjärta. Visst måste man ibland göra saker som kanske inte känns 100% – men min strävan och mitt slutmål ska vara med hela hjärtat. Jag tror att min strävan för 2012 är att det ska var ännu mer hjärta. Att jag ska fortsätta att förverkliga drömmar och göra varje andetag och hjärtslag värdefullt.

2012  – en lista

Jag ska fortsätta att jaga skiddagar

Jag ska stretcha varje  andetag och dag  lite extra

Definitivt träna mer yoga

Absolut Springa fler löpsteg. Ibland snabbare sådana

Jag ska umgås mer med de som betyder mycket för mig.

Jag ska ringa mer till norrland & skåne

Varje dag ska jag säga till någon att jag älskar dem

Köpa en onödig pryl i månaden och eventuellt en nödvändig

Jag ska ta körkort. Brum.

Varje gång jag gör något utmanande ska det kännas som jag fyller hjärtat med kyssar. 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center