I helgen är det äntligen dags för Sveriges mest mysiga event med oslagbar inramning. WorkOut Åre. Jag är där med Polar och kör två cykelklasser som “sitter ihop” med Mattias Recks föreläsningar. En ganska häftig kombination som förhoppningsvis maxar vad du får ut av klasserna och föreläsningarna.

Jag längtar efter lugnet som brukar ha sänkt sig över Åre efter vintersäsongen, utsikten från hotellrummet över Åresjön, luften och den nya restaurangen Grow på Holiday Club. Sedan längtar jag efter människorna (er!), stämningen och alla kramar.

I fjor cyklade jag och Sofie en magisk cykeltur tillsammans, eller var de två? Bilderna nedan är därifrån.

Jag lånade en Allez från Åre Bikes – hade med mig allt annat.Håret hade växt ut då och jag tyckte det var jätte långt. Toffsen på bilden är faktiskt pytteliten om man jämför med svansen jag har idag.

Här är hon, Sofie. Sådan urstark kvinna. På insidan och utsidan genomvacker. Med sina egna designade ärmvärmare och kit med kurbits.

 

Vägen! Böljande och på något sätt helt fantastisk.

Tännforsen. Vi gjorde ett misslyckat försök året innan att ta oss dit.

3 Comments

  1. Mari 31 maj, 2017at05:28

    Vilka härliga bilder :) Åre allstå, njut. Ha så himla himla kul :)

  2. Cykelkatten 31 maj, 2017at14:20

    Tro’t eller ej så har jag aldrig varit till Åre! Men i sommar ska vi kanske vandra där.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *