Jag har haft en liten “digital detox”, mindre skärmtid eller press på att inlägg och poster måste komma i ett jämt flöde på diverse sociala kanaler. Det har varit välbehövligt tror jag, att få bort den pressen och bruset efter 10 års bloggande – som en efterlängtad vilovecka. Oftast efter viloveckor och vilodagar är man sjukt pepp på att gasa hårt, och det är jag med. Så nu vill jag ha er hjälp att bara peppra ut härliga saker, kan ni inte hjälpa mig och önska vad ni vill läsa?

Önska massor!

Bilden är förresten från helgens WorkOut Åre – tagen av Norberto. Ikväll kommer allt om helgen, passupplägg, spellistor och hela alltet. Kvinnorna på bilden är fantastiska människor med en enormt imponerande och härlig urkraft. Love you girls! 

6 Comments

 • Cykelkatten

  Mer mtb! (mest för jag själv är så inne på mtb just nu efter 2 år utan)

 • jessica

  Älskar att du var först att kommentera! Mer mtb kommer jag lovar!

 • Ulrika

  Teknik på racer vill jag veta mer om! Man pratar oftast om mtb-teknik tycker jag. Men det måste ju finnas mycket att lära sig om racer också…. Jag vill gärna kunna ta med mig detta till vår lilla tjejklunga som kör i Växjö ?

 • Amira

  Din egen “träningsresa”. Du har genom hårt dedikerat arbete kommit till att tävla på elitnivå. Vilka har varit dina största framgångsfaktorer med facit i hand? Vad är dina största tillgångar och vad upplever du har varit riktiga utmaningar. Berätta!

 • jessica

  Racer är ju grymt! Den tar jag med!

 • jessica

  Amira :-*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us