Jag hade en suverän plan idag. Jag skulle inviga mitt första träningspass med NTC appen. Det gick strålande bra tills dess att jag kom på att jag hade glömt att packa ner mina cykelskor. Vilket, givetvis, ledde till fullständig panik. Jag fick pausa och till slut avsluta appen efter löjliga 12 min, då jag konstaterat efter att ha tömt min väska, att jag verkligen hade glömt att packa ner skorna.  Som alltid har jag en räddande ängel i Sofia. En fantastisk människa och underbar vän som i ur och skur ställer upp.  På väg till Vasastan för att vara med på min klass plockade hon upp mina skor. TACK!

Med på varje klass (förutom de gånger jag glömmer) är min vattenflaska som för övrigt var med mig på jobb idag. Två av mina kollegor hävdade:

Kollega nr1:

Aaaah du har också e sådan som man dricker 10% mer ifrån!!!

 

Kollega nummer 2:

Åååh en sådan som man dricker 20% mer från!!!

 

Så nu undrar jag… dricker man mer för att man “suger i sig vattnet”, eller vad e grejen? Och hur mycket mer?

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center