10% eller 20%?

Jag hade en suverän plan idag. Jag skulle inviga mitt första träningspass med NTC appen. Det gick strålande bra tills dess att jag kom på att jag hade glömt att packa ner mina cykelskor. Vilket, givetvis, ledde till fullständig panik. Jag fick pausa och till slut avsluta appen efter löjliga 12 min, då jag konstaterat efter att ha tömt min väska, att jag verkligen hade glömt att packa ner skorna.  Som alltid har jag en räddande ängel i Sofia. En fantastisk människa och underbar vän som i ur och skur ställer upp.  På väg till Vasastan för att vara med på min klass plockade hon upp mina skor. TACK!

Med på varje klass (förutom de gånger jag glömmer) är min vattenflaska som för övrigt var med mig på jobb idag. Två av mina kollegor hävdade:

Kollega nr1:

Aaaah du har också e sådan som man dricker 10% mer ifrån!!!

 

Kollega nummer 2:

Åååh en sådan som man dricker 20% mer från!!!

 

Så nu undrar jag… dricker man mer för att man “suger i sig vattnet”, eller vad e grejen? Och hur mycket mer?

 

3 Comments

  1. Sofia 2 mars, 2011at23:57

    Vad har man inte vänner till?  puss och tack för suverän klass!

  2. Linda 3 mars, 2011at11:23

    Jag hinkar ju vatten under dina pass oberoende på vilka flask(or!) jag har med mig, så jag vet inte ;-)

  3. pilla 4 mars, 2011at07:32

    Hade inte hört att det var en dricka mer flaska. Har också en sådan (rosa såklart) och jag, dricker nog mer i den mest pga att sugpipen känns bra tror jag…

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *