Nike Training Club i fickan…

Jag får nog faktiskt säga, ÄNTLIGEN, kom den. Jag har tjuvkikat på den länge genom mitt amerikanska iTunes, fått läsa reviws och  var redan innan jag fick se den själv i verklighet övertygad om att den rockar. Nu är den här… for FREE. Nikes tränings app. Dom gör det igen, genialisk marknadsföring.

Som mycket annat Nike gör är den snygg, snodd på vacker. Min ständigt designtörstande själ är förstås såld, redan här.

Så nu tycker jag vi testar den i hop och recenserar den här och ser om den är så galet bra som jag tror. Ladda ner den här


Total
0
Shares
Comments 3
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Lets vote:

Lets vote:

Emil tycker snaggen ska vara kvar

Next
Beats and heartbeats

Beats and heartbeats

I helgen har jag tillsammans med min “bror” kört två av Incycles

You May Also Like