Typiskt bra träningsdag

Balkongdörren står vidöppen. Det är ljummet ute och regnmolnen har tornat upp sig på himlen. Benen ligger i högläge på soffan – slänger ofta upp dem på ryggstödet.

Igår körde jag intervaller i solsken ute på Ekerö – några timmar innan jag bytte cykel och tog mig till She Rides träningen i Hellas. Jag hade sällskap ut med Amanda som när jag vek av in på FRA-varvet och körde runt runt där, tog en distanstur längre ut på ön.

Vi bestämde träff vid busstationen och lyckades tajma det ordentligt. Tidsoptimist som jag kan vara är jag extremt disciplinerad med tid när det gäller träningsminuter och allt som har med jobb att göra. Lustigt det där.

Vi rullade över till Drottningholm och jag åt sen lunch och Amanda fikade.

Sedan fortsatte vi hem i solen och jag hann med att rasta hundar, raggarduscha, ta en kaffe och byta cykel till mtb – innan det var dags att rulla mot Specialized Hammarby Sjöstad.

Bra dag. Hur har er vecka börjat?

[insert]sommar[/insert]

2 Comments

  1. Maria 15 juli, 2015at23:58

    Härligt att kunna träna tillsammans men ändå inte. Sprang med Mattias ikväll. Först tillsammans, sen var för sig på slutet. Sen möttes vi hemma efteråt. Så gött!

  2. Linnéa 16 juli, 2015at13:24

    Jag sällskapstränade med syrran i tisdags och sprang intervaller. Bra träning att göra med någon som är lite snabbare än en själv – speciellt om man är tävlingsinriktad. Jag lyckades vinna en av intervallerna :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *