Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Lerstänk

Senast uppdaterad:

Visst är det ibland så där underbart hur saker och ting blir över tid. Om någon hade sagt till mig när jag körde Cykelvasan 2012 – första gången på en mountainbike ungefär, att jag  3 år senare skulle ha förmånen att sprida kärleken till cyklingen genom en community som She Rides – hade jag förmodligen inte trott på det. Jag trodde inte då i heller att jag skulle bli biten av cykling och faktiskt ägna flera timmar åt det i veckan.

Jag tänkte på det när vi rullade hem från kvällens She Rides träning i Hellas, där vi hade både solsken, störtregn och en sådan där magisk sommarsol som bara kommer efter regn – hur privilegierad jag är att jag får lov att dela något av det roligaste jag vet – med andra. Och att jag genom ett gemensamt intresse också får lov att träffa så många fantastiska människor.

Där mitt i blåbärsrisen fulla med blåbär (ut och plocka) fick jag gåshud när skratten ekade mellan träden. Det är så här det ska vara – att leva och träna. Att leva hälsosamt. Det handlar främst om att göra val att fylla din tid med sådant som gör dig lycklig, på riktigt.

[insert]jaime[/insert]

 

0
Nästa
Ni vann!

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.