Lerstänk

Visst är det ibland så där underbart hur saker och ting blir över tid. Om någon hade sagt till mig när jag körde Cykelvasan 2012 – första gången på en mountainbike ungefär, att jag  3 år senare skulle ha förmånen att sprida kärleken till cyklingen genom en community som She Rides – hade jag förmodligen inte trott på det. Jag trodde inte då i heller att jag skulle bli biten av cykling och faktiskt ägna flera timmar åt det i veckan.

Jag tänkte på det när vi rullade hem från kvällens She Rides träning i Hellas, där vi hade både solsken, störtregn och en sådan där magisk sommarsol som bara kommer efter regn – hur privilegierad jag är att jag får lov att dela något av det roligaste jag vet – med andra. Och att jag genom ett gemensamt intresse också får lov att träffa så många fantastiska människor.

Där mitt i blåbärsrisen fulla med blåbär (ut och plocka) fick jag gåshud när skratten ekade mellan träden. Det är så här det ska vara – att leva och träna. Att leva hälsosamt. Det handlar främst om att göra val att fylla din tid med sådant som gör dig lycklig, på riktigt.

[insert]jaime[/insert]

 

Total
0
Shares
Comments 2
  1. Härligt när man hittar någon man fastnar så för, trots att man inte trott att det var ens grej. Själv var jag en sån som hatade löpning länge, nu är det det härligaste som finns :-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Ni vann!

Ni vann!

Så tokigt svårt att välja vinnare – skulle vilja ge er alla varsin

Next
Typiskt bra träningsdag

Typiskt bra träningsdag

Balkongdörren står vidöppen

You May Also Like