Bästa tipsen

Oftast är det bättre att det blir av än inte bra. Har du ont om tid så träna den tiden du kan. Bry dig inte om att det inte bli x antal mil eller minuter på kontot.

Igår klämde jag in två pass. Det var tänkt att vara två. Ett intervallpass med styrkeintervaller och en snabbdistans. Jag hade velat att snabbdistansen egentligen skulle vara en långdistans och lugn sådan. Nu blev det en snabbdistans med naturliga intervaller.

Jag är expert på att vara hård mot mig själv när träningen inte blir som planerat. Men också expert på att vara förlåtande. Vissa dagar är helt enkelt lättare att leva som man lär än andra.

Och det bästa av allt, det är ok. För i slutändan är det den totala översikten av träning som räknas inte enskilda pass. Det är ett mantra jag försöker sätta i ryggmärgen just nu.

Så bästa tipsen för dig och din träning är att du ska vara nöjd över alla pass som blir av och alla du av någon anledning kanske prioriterar bort, för ska du inte tävla OS så kanske ett pass inte är hela världen. Sätt dem också i förhållande till dina mål och se på dem alla tillsammans som en enhet inte enstaka pass.

 

era2016

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *