Jag har glömt att berätta!

Hur kan jag ha glömt att berätta? Det finns ju massor av saker jag vill tipsa er om också har jag bara glömt av det. Suck! Men bättre sent än aldrig eller hur?

Imorgon åker jag till FIBO. Största träningsmässan i världen skulle jag säga. Jag är där tillsammans med Activio. Där kommer allt att finnas som är på gång i träningsbranschen. Min kamera är så klart med och vill ni att jag ska snoka reda på något speciellt, lämna en kommentar! Jag har förresten designat Activios nya hemsida som är uppe nu.

Och äntligen ligger Sports Club Educations grundutbildning ute som jag tillsammans med dem tagit fram. Utbildningen görs först på distans och sedan 3 dagar teoretiskt/praktiskt. Matig och innehållsrik, hoppas ni gillar den!

Nu till helgen firar min eminenta samarbetspartner Specialized Concept Store STHLM 5 år och det gör de med dunder och brak! Har du tex tänk köpa cykelskor – fynda 2015 värstingmodeller till 30%. Det finns massor av bra erbjudande från fredagen den 8 april till och med lördagen den 9 april.

Jag har numera en lång bob. Ska ta bättre bilder på den – men all cred till Molly som är fantastisk med mitt hår.

She Rides kör igång distanspass och träningar igen på lördagar. Start 10:30 från ovannämnda cykelbutik i Hammarby Sjöstad.

Mitt körkort. Jag älskar det. Jag älskar min bil!

 

 

freedom24

2 Comments

  1. Ann-Margrete Clarén 6 april, 2016at14:33

    Activios , är jag “jävig”? Svar, nej, utan stolt över att ha en dotter som gjort er hemsida, så sportsligt elegant! Grattis Jessica, vilken fin presentation! Grattis Activios!

  2. sofie 8 april, 2016at05:27

    Du är för jäkla härlig-blir pepp av dina inlägg! Rappt smart snyggt! Heja dig!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *