En vecka till har gått – denna har verkligen bara flugit förbi och jag har inte hunnit med ens hälften av allt jag velat. Ungefär så känns det. Att tiden går för fort. Har du hört det förut?

Idag har varit en fredag som många andra fredagar men också lite annorlunda.

Träffat världens bästa Mattias Reck och pratat om det mesta. Han är liksom smått fantastisk och alla borde ha en egen Reck i sitt liv. Den 23 mars så släpper han också en ny grej som jag tycker du ska hålla utkik efter.

Ätit på Wagamama med ovanstående och J, det var otroligt länge sedan jag var där.

Jag har satt effektmätare på min crux och nu ska jag pimpa min mtb med detsamma. Att träna med watt är liksom en helt annan grej och så mycket mer tydligare på många sätt.

Ätit lunch på Niklas & Friends i Hammarby Sjöstad. En liten pärla vid vårt kontorshotell. Poppis så klart men också himla bra.

När vi ändå pratar mat s tog jag senare en juice på Joe and the Juice med jordgubbar, mynta och ingefära.

 

Jag har kört styrkeuthållighet på min på min trainer hemma och sprungit på mitt smått Appleliknande löparband. roup

Jag har läst Helenas inlägg om det är fult att vilja prestera och tycker du bör läsa det och det här inlägget om när vilan blir ångestladdad.

Och jag har planerat morgondagens 2 timmars cykel på Sats Hötorget. Visst ses vi?

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center