Idag kom solen tillbaka. Det är vårkänslor i varenda människa i Stockholm. I slasket från snön så dammas löparskorna av och träningen stressas upp i takt med att solen värmer upp vinterfrusna själar. Hela veckan ska vara solig och varm. Njut. Solen gör själen glad. Men hetsa inte igång någon överdriven träningsmängd som du inte har belastat kroppen med under vintern. Var snäll mot dig själv och smart. Träna lyhört och lagom. Sådär så du blir starkare och glad.

Balanserat och genomtänkt. Med solen i ansiktet. Låter inte det som en ganska sund inställning till träning? Jag tycker det. Och jag tycker att du ska få träna det du vill och det du behöver. Inte massvis för en anledning som handlar om något annat än din hälsa.

 

 

2 Comments

  1. Ida (Träningsblogga) 12 mars, 2017at09:41

    Klokt skrivet!
    Just nu är jag tacksam över att jag har tränat och belastat kroppen under vintern, så att jag får vara ute och träna och belasta ganska mycket nu när det äntligen är vårkänslor i luften. Gör alla slitiga vinterpass värda! :D

  2. Katja 12 mars, 2017at12:43

    Jag som aldrig haft just hälsan i åtanke med min träning (även om hälsobiten följer med – men inte som självändamål i mitt fall) kan tyvärr inte hålla med om den sista meningen – men håller förstås med om att träna, det bör man göra för sin egen skull only, så mår man bäst av det. Glad solig helg på dig!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *