3 dagar sammanfattade

Helgen bara susade förbi. Avslutade fredagen med att ta med Nike+ Run Club upp till toppen av Hammarbybacken och sen från toppen oduschad, i löparkläder till Bromma flygplats. In på toa, raggardusch och snabbt ombyte. På planet till Halmstad och The Academys Eventdag. 2 helt fantastiska klasser – underbara deltagare som verkligen var nyfikna och hade sådan där bubblande energi att jag fick ståpäls. Jag bytte Halmstad till Köpenhamn och Inspire Convention. Rev loss min klass direkt på morgonen och var lika lycklig över fantastiska deltagare.

Ibland så får jag nypa mig själv. Alla möten med människor som jag får genom att instruera berikar mig på så många plan. Tack.

När jag Edin, Magnus hamnade på flygplatsen på Kastrup – lyckades vi får barristan ur gängorna ordentligt på Starbucks och fick 3 nya namn. Mycket lyckliga och dubbelvikta av skratt, måste det vara världens bästa Starbucks.

 

 

 

 

 

Total
0
Shares
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Det här med instruktörsrollen och att kunna ge 100% varje gång

Det här med instruktörsrollen och att kunna ge 100% varje gång

Det här med att vara instruktör och kunna portionera ut sin energi rätt och

Next
Sobanudlar på mitt sätt

Sobanudlar på mitt sätt

Det här behöver du och så här gör du Fullkornsrisnudlar

You May Also Like