#31

Hörrni, tack för all pepp efter mitt “besvikna inlägg” – tack från hela hjärtat.

Det är ny vecka och jag tycker att denna veckan ska du och jag boosta själen på riktigt.

> > Ta dig ut i skogen och plocka närodlat på riktigt. Jag drömmer om smörstekta kantareller.

> > Köp ett riktigt gott vin, unna dig en lite dyrare flaska, korka upp den tillsammans med en god vän och prata om allt – mellan himmel och jord. Kan så klart fungera lika bra med en flaska ramlösa förstås.

> > Planera in en underbar helg i Högbo helgen den 24-25 oktober (samt em den 23:e) med löpning och mtb, god mat, härligt sällskap och fantastisk träning. Mer info kommer men hoppa in här för att hålla koll på allt.

> > Har du storlek US 8 och pronerar? Jag har ett par sprillans nya Nike Zoom Structure som behöver hitta en ägare. Skicka mig ett mail på jessica@jessicaclaren.com om du vill ha dem.

> > Gör en bucketlist för hösten. På min finns massor av härliga saker – tänkte dela med mig av den senare i veckan, men bla hoppas jag på att göra något förtrollande med den här människan tillsammans med det här gänget.

> > Tyck om dig själv. Lätt att skriva och säga – men på riktigt, det finns bara en av dig – du är unik på alla sätt och vis. Värd att älskas allra mest av dig själv. Om du ger dig själv snälla tankar kommer det lysa på utsidan.

jessica-oakley-specializedkeps-3

3 Comments

  1. Emmi - explorista.se 28 juli, 2015at07:38

    Låter som en bra vecka! Själv maxar jag träning, träffar vänner, firar födelsedag och äter middag med familjen! Snygg keps! Var har du hittat den? :)

  2. Användarens profilbild jessica 28 juli, 2015at08:06

    Underbar vecka Emmi! Kepsen är från Specialized Damkollektion!

  3. Amira 28 juli, 2015at14:52

    Fina, du inspirerar hela tiden☀️ Ska försöka göra en blåbärs och kantarellsafari faktiskt! Ha en fortsatt mysig och fin vecka?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *