Att vara besviken är ingen rolig känsla. Besviken är ett ord som gör ont i själen tycker jag. Det värsta som finns är att göra någon besviken eller känna sig sviken.

Genom livet är det omöjligt att undvika att känna det någon gång, men det går att aktivt göra val för att undvika det – men sen händer det och det kan vara sådär otroligt smärtsamt. Jag är starkt övertygad om att motgång föder framgång om man lyckas resa sig dock.

Idag blev jag besviken – mest på mig själv, för att jag vill så mycket och att sommaren 2015 verkar gå till historien som sommaren med oflyt med tävlingar. En del av mig ser ändå framsteg och möjligheter medan en andra del av mig är besviken och ledsen.

Jag åkte till Norberg idag efter att ha kunnat träna bra en och en halv vecka efter att ha legat riktigt sjuk lika lång tid. Innan dess var jag förkyld igen och innan dess var jag nere för räkning med hjärnskakning. Klart att kroppen tar stryk och formen får sig en törn.  Det säger sig själv. Ändå vill jag – så gärna – och det är svårt att acceptera.

Så dagens race i ett tokigt blött Norberg med ösregn och en masstart som jag tycker är lite otäck, hoppades jag på ett stark race där kroppen och jag skulle ha kul och gå i mål slutkörda men känna oss starka.

Jag punkade och fick inte rätt på det och fick bryta. Så bittert och så surt.

Jag jobbar på att se det positiva och har surat klart. Men jag önskar ändå att jag inte varit sjuk innan i sommar eller att jag fick några race med känslan av att allt stämmer.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center