Varje dag fram till julafton kommer jag öppna en lucka i min adventskalender. Som innehåller tre olika delar – varje dag. Ena delen är en tävling där du kan vinna Nike-prylar andra delen är något tips från mig till både mig själv och dig för att vi ska må bra på riktigt och sedan ett litet träningspepp. Vad säger du om det, visst är du på?

Lucka 1  – Var rädd om dig

Du är faktiskt så mycket mer än ett par träningstimmar. Tänk på det. Träning ska vara en del av dig. Inte hela dig.

Lucka 1 – tävling vinn NIKE prylar

Bakom lucka 1 hittar du Nike PRO Engineered och Patchwork tights. För att vinna kommentera och skriv din storlek.

Lucka 1 – träningspepp

BOOM! December. Mörkt som tusan – jag tänker att vi gör den här månaden till den starkaste på hela året!
Jag och mitt grymma Nike Crew har en utmaning till dig HELA December. Hoppar du på utmaningen kommer du säkra en plats till Nike Womens Week i januari. Träningsinspiration i en hel vecka! Signa upp dig här nu!

 

HO15_WS_BFI_POST-3


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center