Himla glad att ni gillar adventskalendern. Blir varm i själen! Fortsätt o kommentera för att vinna på vilka luckor ni vill – jag stänger dem när vi öppnat 3 (alltså imorrn midnatt dras vinnarna till lucka 1-3) och sedan öppnar vi 3 nya osv.

Lucka 2 – slå dig på bröstet

Det är så himla lustigt att vi oftast aldrig är nöjda just där vi står i nuet utan ganska ofta, typ nästan jämt, vill identifiera oss med någon/något annat som vi i någon tankevurpa satt upp som ett ideal att sträva efter och därmed också kanske förminskat det som finns på insidan av dig själv istället för att lyfta fram det och slå dig själv på bröstet, lycklig över det du är. Så jag tycker att du just nu – innan du läser nästa lucka – ska stanna upp. Säg något du är bra på. Säg det högt! Högre! Våga tro på det och tro på det lite till.

Lucka 2  – Vinn Nike väska 

Nike FormFlux Bag. En av mina absoluta favoriter som ofta hänger över min axel. För att vara med o vinna – kommentera!

Lucka 2  – träningspepp

Mitt pepp för idag är dels att inte glömma och signa upp dig för vår NTC utmaning testa också att bygga ihop ett eget pass i N+TC appen – berätta i kommentarerna vad du satte ihop – jag är nyfiken och vill prova, såklart!

 

behind-4

12291054_927309733991234_7990231669892709002_o

Mina fantastiska team mates också jag där någonstans.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center