Vad gör jag egentligen?

Jag älskar er frågor inne på frågestunden. Fråga mera – jag lottar ut lite härliga grejor till er som frågar! En av frågorna jag fick är “vad jag egentligen gör “. Alltså vad jag jobbar med. Och vet ni, jag fattar att det är svårt att greppa.

Så här – jag brukar säga att jag är hälften digital och hälften träning, det kanske inte säger så himla mycket, men är ganska bra illustrerat vad jag gör om jag skulle mappa upp mig själv. Jag är också egen företagare och delvis anställd.

Jag är strateg inom sociala medier och marketing – i grund och botten utöver all idrottsmedicin, fysiologi,  och div tekniska poäng på universitet är jag Interactive Art Director, och en fena på att prata varumärke digitalt. Få dem till att blomma och växa organiskt kan man säga. Så många uppdrag jag tar, handlar just om det och jag har jobbat och jobbar med riktigt härliga varumärken. Jag är stolt och glad över mina uppdrag och tycker det är ett magiskt härligt jobb.

Sedan har jag mitt andra ben som handlar om träning. Jag är Nike Master Trainer och sponsrad av Nike vilket innebär en rad olika uppdrag. Jag är också sponsrad och ambassadör till Enervit, Oakley, Access Rehab, Specialized samt Cykelspecialisten – vilket innebär att jag gör uppdrag åt dem med. Utöver detta utbildar jag och presenterar klasser, föreläser på olika event. På veckobasis så kör jag klasser på SATS där jag är anställd som instruktör.

Jag är en obotlig idéspruta som älskar många bollar i luften, och trivs bäst om det är så. Jag driver Healthy Living tillsammans med Erika och Kristin och She Rides med underbart många härliga tjejer (och killar).

Jag jobbar oftast merän 8 timmar per dag – i 9 fall av 10 betydligt mer, men gillar inte att rutas in i kontorstider.

Undrar ni mer om mina olika jobb? Shoot! 

 

hemma

3 Comments

  1. Lisa 1 december, 2015at11:26

    Jag är nyfiken på vad du tycker om mer än träning. T.ex. Vad hade du velat göra om du inte kunnat jobba med något som involverar sociala medier och träning. Hade du kanske haft ett kreativt jobb som inredare, musiker eller något mer praktiskt kanske som byggare osv? Lite konstig fråga kanske men tycker det vore intressant att få reda på hur du tänker kring det! :)

  2. Clara Edvinsson 1 december, 2015at13:22

    Vad kul allt låter, som om du har samlat ihop allt godis i en påse – en härlig blandning!

  3. Användarens profilbild jessica 1 december, 2015at23:02

    Kul att du tycker det Clara! Det tog tid att hitta den perfekta blandningen men nu så.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *