Allt är helt!

Words by

Det vräker ned snö och vi är på väg hem från Åre. Snön bildar drivor på vägen och bilarna bildar ett rött ringlande pärlhalsband med sina baklyktor i snöstormen.
Det känns som om det kommer bli en lång natt.

Jag har varit inne på Åres vårdcentral och kollat knäet. För säkerhets skull, liksom. Jag drog turlotten och fick en grym läkare.
Allt är helt, tack och lov. Jag har en extremt kraftig blödning dom gör mitt knä svart och 4 gånger så stort. Större än låret. Det är sjukt obehagligt och gör förstås ont. Dock är jag superglad att det trots allt inte är något allvarligare. Jag är ordinerad att trampa bort svullnaden. Så imorgon gör jag det. Förmodar att jag kommer yla första pedalvarven.

Så enormt stor eloge till Åres vårdcentral, bu för Skistar som inte placerat dauerbindor i lifthusen, skiduthyrnigen, eller för över huvudtaget inte någonstans.

20120101-163712.jpg

20120101-163725.jpg

13 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us