Andetag & svalare än 38°

Hela dagen idag har jag känt mig riktigt konstig. Malande huvudvärk och trött. Jag är enormt lyhörd för kroppen – jämförelsevis med hur det var för några år sedan, är det som natt och dag. Jag vill verkligen inte bli sjuk och valde att vicka bort min klass för att inte påfresta kroppen med att gå in i 38° värme och fuktighet.

Tack Malou för att du gav deltagarna din magiska utstrålning och värme och tack för att du hjälpte mig.

Framåt kvällen kände jag att jag var tvungen att se om huvudvärken kunde släppa med en lätt vistelse i skogen. Jag mötte upp Sara och “han med snabba fötter” tillsammans med J och busarna, åkte vi ut och gav lungorna luft i Hellas.

Bild lånad av Sara. 

Sara & Rambo

Sara, Zorro & Rambo.

Zorro, Kenth, Jaime & Rambo där i mitten som en beige fläck.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *