Nike+ FUELBAND

På min beställningslista från NY fanns Nike+ Fuelband. Igår hade jag lilla julafton och packade upp godbiten som nu sitter på min arm. Jag kommer testa bandet och ge en ordentlig utvärdering i slutet av veckan. Man kan säga att bandet är en form av aktivitetsmätare. Du sätter ett mål och jagar sedan det.
Jag har en löjlig förkärlek för vackra saker och FUELBANDET får räknas som en sådan.

 

Total
0
Shares
Comments 14
  1. Supercoolt! Funkar hur med målsättningen? Du bestämmer att du vill springa säg 30 km på en vecka, den håller räkningen? Du bestämmer att du vill klara fem chins innan sommaren, den håller räkningen? Vad håller den räkningen på? *nyfis och filmen vill inte spela här hemma*

  2. ja alltså man sätter ett goal på hur mycket FUEL man vill tjäna. Jag är lite grön just nu – så återkommer när jag vet mer. :)

  3. åh åh åh, jag har sett den där filmen tidigare och tänkt att coolt! en sån vore så bra att ha… så utvärdering mottages tacksamt (o: kommer man kunna köpa den i Sverige senare eller finns den bara i USA?
    Kram

  4. Har nyfiket kollat på dom filmklipp som finns, inte för att jag egentligen behöver någon mer träningsklocka – men det här ju annorlunda..;)
    Ser fram emot utvärderingen :)

  5. Ser fram emot din recension då jag själv har haft ögonen på den en längre tid. Tänker främst på batteritid, vad den egentligen mäter och hur korrekt den är. Misstänker dock att det, liksom mycket annat, är en pryl jag vill ha men som egentligen inte kommer tillföra så mycket för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens mantra

Dagens mantra

Next
Andetag & svalare än 38°

Andetag & svalare än 38°

Hela dagen idag har jag känt mig riktigt konstig

You May Also Like