Jag jublar över Jills inlägg/rapport om Celsius med lite studier och analyser sågar hon drycken och bara bekräftar mina tankar.

Jag känner mig löjligt “vuxen” i många av mina resonemang och beslut. Antingen är det så att vissa saker kommer med åldern, eller så är det slumpen, erfarenheten eller alltihop blandat i en insiktsfull soppa.

4 Juli i år, samma dag som USA hjulade rundor med amerikanska flaggan, beslutade jag mig för att göra slut med en av mina äldsta laster. Jag har dragits med den sedan 1998 och konsumerat mängder av den sockerfria men kemikaliefyllda drycken.

Med tanke på min pajkastning mot Celsius var det verkligen dags. Dags att göra slut. Idag är det 6 veckor sedan jag drack en droppe. Innan dess konsumerade jag m i n s t 1 1/2 liter om dagen.

Jag smakade en klunk för ett tag sedan, jag hade sett framemot en iskall burk Pepsi Max och surrade ner mig i soffan som sir väääs och öppnade den efterlängtade burken.

V e t  n i …

Jag tyckte det smakade illa.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center