Att göra slut

Jag jublar över Jills inlägg/rapport om Celsius med lite studier och analyser sågar hon drycken och bara bekräftar mina tankar.

Jag känner mig löjligt “vuxen” i många av mina resonemang och beslut. Antingen är det så att vissa saker kommer med åldern, eller så är det slumpen, erfarenheten eller alltihop blandat i en insiktsfull soppa.

4 Juli i år, samma dag som USA hjulade rundor med amerikanska flaggan, beslutade jag mig för att göra slut med en av mina äldsta laster. Jag har dragits med den sedan 1998 och konsumerat mängder av den sockerfria men kemikaliefyllda drycken.

Med tanke på min pajkastning mot Celsius var det verkligen dags. Dags att göra slut. Idag är det 6 veckor sedan jag drack en droppe. Innan dess konsumerade jag m i n s t 1 1/2 liter om dagen.

Jag smakade en klunk för ett tag sedan, jag hade sett framemot en iskall burk Pepsi Max och surrade ner mig i soffan som sir väääs och öppnade den efterlängtade burken.

V e t  n i …

Jag tyckte det smakade illa.

 

Total
0
Shares
Comments 8
  1. Åh, jag blir så GLAD (ungefär lika glad som din kropp förmodligen är nu…) när jag läser det här! Hatten av Jessica – du är grymt stark! :)

  2. YAY! Jessica är äntligen kurerad, bra jobbat!

    Vill ni har lite mer vetenskaplig bakgrund, kolla vad Pepsi Max kan göra med din blodsocker (jag tror dock det kan vara ganska individuell). Vissa människor triggar på Aspartan (sötningsämnet) så att kroppen uppfattar det som socker och producerar insulin:

    http://www.kostdoktorn.se/den-konstigaste-blodsockerkurva-jag-sett

    För naturligare, närodlade råvaror utan några tillsatser. Dvs. Skaffa dig kontroll över din egna mat-ätar-processen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Ryggrad

Ryggrad

Jag började dagen med att ta hand om min kropp

Next
Krispig

Krispig

Varje höst

You May Also Like