Jag frågade för en tid sedan vad ni saknar på bloggen eller vill ha mer av och jag kommer fånga upp allt, precis det jag trodde ni önskade mer av, visade sig vara så och har ni fler önskemål – hit me here!

Jag fick vissa frågor och så klart ska jag svara på dem! Här kommer en som många av er var nyfikna på.

Nike och att vara en Nike Master Trainer

Hur kommer det sig att du började att arbeta för Nike? Och vad exakt innebär det att vara en Nike Master Trainer? Annars, fantastisk blogg!

Jag började instruera runt 1997 (helt galet länge sedan). Det blev ett extremt passionerat förhållande till min “hobby” som blev mitt jobb och jag skapade en dröm om att kunna få inspirerar och jobba med människors glädje till träning.

I början hade jag någon hybris som jag tror alla går igenom som blir instruktörer och skulle instruera allt, jag utbildade mig och tog licenser i det mesta medan jag samtidigt pluggade på Umeå universitet. Visste ni att jag har instruerat tex Body Combat, Body Attack och pilates?

Ju äldre jag blev och ju mer jag landade i mig själv, började jag också skala ner vad jag instruerade för att kunna lägga extra mycket kärlek där mina styrkor låg. Och det var då det hände, när jag vågade andas ut och stanna upp. Jag la extra omtanke på mitt eget varumärke och allt i livet sitter ju samman på vissa ofattbara sätt.

Umeå byttes till Stockholm. Jag pluggade på Hyper Island och började sedan efter min examen att jobba där. En ganska unik kombination av att vara 50% träning och 50% digital gjorde nog att jag var ganska mycket om och kring. Mer än vad jag anade.

Nike Master Trainer

Nike och jag träffades där i min blandning av att vara digital och hålla på med träning, och jag fick börja jobba med ett av de häftigaste och mest innovativa varumärken som finns.

För mig är det viktigt att stå på en värdegrund i alla mina relationer där man har ett samförstånd. Dvs det ska kännas genuint rätt att representera ett varumärke. I alla mina samarbete med Nike, Specialized, Oakley, Enervit och Access Rehab är det så och jag är otroligt stolt att representera dem och samtidigt symboliserar de det jag står för.

Just i min roll som Nike Master Trainer är mitt jobb att just omsätta Nikes budskap till nytänkande och inspirerande träning. Utbilda och inspirera.

Undrar ni mer? Fråga?

[insert]

Nike Master Trainer

[/insert]

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *