Beats and heartbeats

I helgen har jag tillsammans med min “bror” kört två av Incycles vidareutbildningar. Ett grymt engagerat och ödmjukt gäng gav oss en inspirerande helg och vi vill tack allra ödmjukast för att ni bidrog med så mycket glädje, tankar och erfarenhet.

Delar av helgens talanger: Annika, Tanima och Mia. Saknas gör Lotta och Jonathan.

Total
0
Shares
Comments 2
  1. Tack själva härliga ni för en inspirerande och härlig helg! Det är alltid ett nöje. Nu har jag ju sysselsättning även nästa helg med att ta mig an den inspiration som vill ut i konkreta klasser :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Nike Training Club i fickan…

Nike Training Club i fickan…

Jag får nog faktiskt säga, ÄNTLIGEN, kom den

Next
Vad har du för dig?

Vad har du för dig?

Läste en artikel i aftonbladet om skrock och maskotar – att ritualer och

You May Also Like