I helgen som var den varmaste sedan mannaminne i hela det här avlånga fantastiska landet som är vårt. Vi spelade vi in nytt material till She Rides TV och igår klippte jag klart en av episoderna med fokus på inbromsning och bromsteknik (del 1 av flera i samma ämne), som du hittar här.

Det är något med nuet just nu. Det känns som vi tar till vara det lite mer ordentligt. Men det känns också som om att tiden går för snabbt. I morgon är det liksom juli och vad hände med juni?

Vi tog cyklar, kylväskor med läsk, termosar med kaffe och blandat fika till stigmeckat Hellas. Det bästa med värmen som ångade från den uppvärmda marken och kompletterades med gassande sol, var att det var härligt myggfritt – halleluja. Stigarna låg sådär ljuvligt torra att varje inbromsning rörde upp ett tacksamt damm att fånga på film.

Och vi har en ambition att den här kanalen ska vibrera med inspiration, tips och allt som gör att din cykling blir härligare.

Bromsteknik och inbromsning

Att tex kunna behärska din inbromsning och ha koll på hur just du och din cykel snabbast kan ändra riktning, stanna osv är en av de mest fundamentala grejerna för att köra stig. Så helt klart värt det att öva inbromsning och bromsteknik.

Sladd, bakhjulssläpp. Nära att slå över och grusdamm summerar en bra dag bakom kameran.

https://youtu.be/blheRbg7XX8

Här har ni det färdiga resultatet och du hittar det här ovan, på YouTube och Instagram. Är du nyfiken på andra avsnitt och annat än inbromsning och bromsteknik, tycker jag att du ska hoppa in och följ vår kanal, kika på det första inlägget här om vad vi gjort för filmer och inspireras av vår Community.

Och du, ge en tumme upp samt gärna annat härligt och glada tillrop. Det känns liksom extra bra i hjärtat. Och efter många timmars klippande och filmande så jublar själen lite när cykelglädjen där i inbromsningarna en varm dag i hellas, får lov att komma hela vägen in i ditt vardagsrum.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *