Behöver er på plats på söndag, prinsar och prinsessor!

1720 söndag Nybroplan.

Kom då och tjuvstarta höstterminen med mig vänner. Ska klura ut ett utmanade, lagom obekvämt och kärleksfullt klassupplägg. I need you there desperatly ;) 4 stycken “kollegor” från SATS kommer nämligen att vara med och ni behövs där för att visa vart skåpet ska stå.. hahha.

Lägger ut upplägg i morgon lördag.

Min lilla nya darling har kommit! Tjoho… har beställt “kläder” till honom från UK. Snygga röda i krokodilstuk. Måste komma på ett namn till ögonstenen. Jag snackar om min iPhone 3Gs.

iphone3gs-in-box

Picture 6

Picture 9

Har haft en mysig dag idag med mina vänner. Startade dagen med att måla lite lister (målade delvis mig själv). Orren och jag var sedan ute vid solsidan och lapade sol. Oscar skämde bort mig med matlåda och jag försökte kompensera honom med ett kg vindruvor. Tack söta du.

Överraskade sedan fröken Östman med isglass, kanske iofs överraskade henne mer med att jag bar klänning… hon liksom jag lycklig stolt förälder till en 3Gs.

IMG_0480

IMG_0479

IMG_0485

1 Comment

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *