Burger and Lobster i Stockholm

Igår kväll strålade jag, Åsa och Sara ihop på Burger and Lobster. Det var tokigt länge sedan vi sågs och så härligt att det faktiskt var lugnt på restaurangen. Som Sara skrev så känns google-betyget 3,9 av 5 rättvist och korrekt, iofs inte så tokigt många som gett sitt betyg.

Jag älskar hummer – men avskyr tanken på hur man tillagar dem. Försökte tänka bort det och beställde in en hel hummer. Jag skulle helst velat ha haft en halva till, tycker alltid att en hel hummer är lite för lite, beror säkert också på att min försäsongsträning har börjat (tack Mattias) och jag är lite hungrigare igen. Tycker att kroppen är cool som anpassar sig jämt och ständigt efter vad den utsätts för.

Men jämförelsevis med Urban Deli som jag och J var på i helgen – där jag beställde in en skaldjursplatå för att komma åt hummern och löjrommen – fick in en platå med bara räkor och iskalla musslor med ursäkten att hummern och krabban var slut (de glömde löjrommen) – så kändes servicen rätt ok och hummern var fantastisk.

burger and lobster-2 burger and lobster-4 burger and lobster-9 burger and lobster-10 burger and lobster-11 burger and lobster-12 burger and lobster

 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *