Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Overnight oats med chia och kokos

Senast uppdaterad:

Igår kväll innan jag gick och la mig – slängde jag ihop frukosten jag åt idag. Jag har tänkt superlänge att jag ska göra overnight oats med chia. Men har liksom inte orkat, superlöjligt eftersom det tar typ en minut och slänga ihop.

Du behöver för en portion

Overnight oats & chia: 1 – 1 1/2 dl havregryn. 1 msk chiafrön. 1/2 dl kokosflingor. Färska hallon eller frysta. Uns vaniljpulver. Ca 2 dlYoghurt (jag använde laktosfri Verum kvargyoghurt med vaniljsmak). 

Topping: Färska bär och frukt. Nötter och russin. Boveteflingor (för få lite krispig textur). 

Gör så här

Blanda alla torra ingredienser. Blanda ned yoghurten och mosa sedan ned hallon. Ställ i kylen över natten.

Toppa med topping och njut!

1
Föregående
Catch up

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.